Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan gaat flink tekeer met haar vriendje


Zangeres Maan heeft nadat ze een hele rits met mannelijke bn’ers heeft afgewerkt nu al een tijdje een nieuw vriendje. Het gaat om Karel Gerlach de zanger van Goldband. De twee schijnen het goed naar hun zin te hebben. Karel liet laatst nog weten er helemaal klaar mee te zijn dat als hij geïnterviewd wordt het altijd over zijn liefje Maan gaat. In Trouw laat Karel weten dat sinds hij met Maan is het nog maar weinig over zijn muziek gaat en iedereen altijd wil weten hoe het met Maan gaat en hoe het tussen hem en Maan gaat.

Karel is dus nogal geïrriteerd dat Maan meer aandacht van de media krijgt dan hij met zijn band. Dat beloofd in ieder geval voor veel frictie te zorgen in de relatie. Tja Karel je kan natuurlijk ook gaan met een caissière van de Albert Heijn dan zal je alle aandacht krijgen of wellicht helemaal geen aandacht meer net zoals je dat niet kreeg voordat je met Maan ging. Het is Kareltje een beetje naar het hoofd gestegen.

Maar goed wellicht is het dan handig dat je ook geen foto’s online plaatst waarop je hevig zoenend met Maan te zien bent. Hieronder de foto die een ander bandlid van Karel zijn band online plaatste en op de achtergrond zien we dat Maan met haar vriendje flink aan het zoenen is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties