Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruzie tussen Louis van Gaal en Memphis DepayHoewel het tot nu toe allemaal het gezellig en leuk is tussen Louis van Gaal en zijn spelers van het Nederlands elftal blijkt daar nu toch verandering in te komen.

Eerst hadden we op de training het incident met Noa Lang. Op de training kreeg hij last van zijn enkel en ging dan ook even naar binnen naar de dokter. Maar toen hij later weer de training wilde hervatten kreeg hij een hele boze van Gaal op zich. Je zag aan Noa Lang dat hij dit niet fijn vond.

En nu horen wij ook dat het tussen de nog niet helemaal fitte Memphis Depay onze sterspeler en Louis van Gaal ook helemaal niet botert. Memphis ligt overhoop met van Gaal om zijn spel en het aantal minuten dat hij wil spelen. Volgens van Gaal kon Depay maar 45 minuten spelen hij was niet fit genoeg. Maar wij horen dat Memphis beweert dat hij langer kan spelen. Daarnaast hebben de twee ook een aanvaring gehad na de wedstrijd tegen Ecuador.

Van Gaal was namelijk niet tevreden met het spel van Memphis. Hij had veel balverlies en verder geen dragende functie. Je zag ook tijdens de wedstrijd dat van Gaal zijn assistent Edgar Davids tegen Memphis liet schreeuwen omdat hij zijn taak niet deed en de instructies niet volgde die van Gaal hem had meegeven.

De frustratie die Memphis heeft omdat hij niet helemaal fit is en op de top van zij niveau kan spelen lijken hem en van Gaal tegenover elkaar te zetten. We moeten maar wachten hoe dit afloopt.

Deel deze juice!
  1. Piet

    Memphis Depay mag blij zijn dat hij mee mocht naar Qatar dus laat hem niet zo hoog van de toren blazen.

Geef een reactie