Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Gaat niet goed tussen Maxime Meiland en haar vriend Leroy


In dit seizoen van Chateau Meiland draait het vooral om de bruiloft van Maxime Meiland en haar vriend Leroy. We kunnen de hele voorbereiding volgen en straks uiteindelijk ook de bruiloft zelf.

Maar dat het niet zonder slag of stoot gaat wordt duidelijk in de laatste aflevering. Hierin schiet Maxime namelijk uit haar slof tegen Leroy. Maxime zegt namelijk heel boos tegen hem dat ze veel weekenden en avonden helemaal alleen thuis zit, omdat Leroy zoveel werkt en in het weekend alleen uit wil gaan.

Je kon goed zien dat het Maxime behoorlijk dwars zat. Erica en Martien bemoeiden zich er ook mee en zeiden je kunt de bruiloft altijd nog cancelen. Dan zegt Maxime dat ze dat niet wil, want dan betaald ze de helft en heeft ze nog geen feest.

Of Maxime en Leroy nog lang bij elkaar blijven valt dus te bezien aangezien meneertje zo vaak weg is van huis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze moet niet zo zeiken

de buit is binnen voor madam, nu moet ie naar haar veeleisende pijpen dansen.

maxime doet alles voor de aandacht daarom ook getrouwd maar zal niet lang duren
die ouders bemoeien zich ook overal mee. gedoemdt tot mislukken en hij zal net zo door de drek gehaalt worden als die anderee ex

Wat erg dat dit zo verdraaid is. Als je het in de serie ziet en hoort dan weet je dat ze aan het grapjes maken waren. Jammer om dit zo op te blazen.En de zenuen voor de grote dag speelt ook mee natuurlijk. Maar sommige mensen snappen dit niet.

Wat een gezeik allemaal