Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Filmpje: Matthijs van Nieuwkerk is compleet schizofreenDe Volkskrant kwam een aantal dagen geleden met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door.

In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd zou hebben. Zou maakte een geluidsman een keer een foutje en stormde Matthijs na de uitzending scheldend naar hem toe en zei dat hij nu op zijn knieën moest om zijn excuses aan te bieden aan meneer van Nieuwkerk.

Maar nu is er een oud filmpje van Matthijs opgedoken toen hij bij het programma College Tour zat. Daarin zegt hij zelf dat hij het enorm haat als iemand je recht in je gezicht uitscheldt. Dat vind hij zo erg als iemand dat bij een ander doet. Nou Matthijs je bent compleet geschift dat je dat zegt en vervolgens zelf al jaren doet bij je personeel.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
 1. Rand

  Grootste KLOOTZAK hoogste niveau.
  Persoonlijk in de Talis ervaren aantal jaren geleden.
  Van mijn kant is dit KARMA.

 2. Die man heeft Asperger, kan hij niets aan doen. Hooguit therapie

 3. Tino

  Whahahaaaaaha en dat zegt KWAlbert Verlinde.. 😂
  Die zelf onlangs veroordeeld is voor opruiing.
  En Patricia Paay door het trapgat wilde trekken omdat ze een andere locatie afspreken mening had.

Geef een reactie