Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis en Nicol nu definitief uit elkaarHet is bijna allemaal niet meer op te noemen wat er speelt bij Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Maar er is bloedbonje geweest en wij hebben te horen gekregen dat ze uit elkaar zijn. De reden zal natuurlijk zijn dat Nicol vreemd is gegaan en pikante foto’s naar haar minnaar stuurde.

Dennis Schouten en Jan Roos hadden namelijk de vermeende pikante foto’s van Nicol die ze naar haar minnaar had gestuurd gepubliceerd. Maar niet alleen de foto’s ook de chat gesprekken die Nicol met haar minnaar had gehad werden gepubliceerd. Nicol leerde haar minnaar kennen in een slijterij toen ze met Peter daar drank ging kopen.

Nicol is ook om een reactie gevraagd om de pikante foto’s die zijn uitgelekt. Dennis en Jan belde haar namelijk op, maar ze gooide woedend de hoorn erop. Ze ontkende overigens niks en het bewijs lijkt ook overduidelijk.

Maar Peter heeft nog wel meer zorgen aan zijn hoofd. Zo moet hij binnenkort voor de rechter verschijnen wegens de vermeende mishandeling van Nicol. Ook lijkt het erop dat Peter 5 van zijn 9 vakantieparken kwijtraakt en binnenkort moet sluiten, omdat de gemeentes hem geen vergunningen meer verlenen. Peter gaat een hele zware tijd tegemoet. Gelukkig heeft hij genoeg poen om al die pijn te verzachten.

Deel deze juice!
 1. Areke

  Tja hoe vaak hebben we dat nou gehoord dat die pinguin en portomenee uit elkaar zijn.

 2. Nou dat is nog afwachten of hij nog poen overhoud.
  Of hij moet het stiekem weg sluizen.
  En wat Nicole betreft, heb het filmpje gezien.
  Nicole gooide de hoorn er niet op,ze heeft die twee netjes te woord gestaan.
  Haar verhaal is dat haar ex haar dwars zit.
  Ook niet zo’n lekkertje geloof ik.
  Hij manipuleert volgens mij ook die foto’s van haar met andere kerels.
  Dus niemand weet wat echt waar is.

 3. Piet

  Hoogmoed komt voor de val

 4. Piet

  En hij altijd nog zijn stresspop

Geef een reactie