Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

DRAMA: Peter Gillis raakt 5 van zijn 9 vakantieparken kwijt


Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. Dit bedrag is inmiddels opgelopen tot 2 miljoen euro.

Maar dat is nog niet alles, want in totaal heeft Peter Gillis 9 goed lopende vakantieparken. Maar daar dreigen nu per direct 5 van te worden gesloten door de gemeentes en dat zou dramatische gevolgen kunnen hebben voor Peter.

De gemeente waar die vijf vakantieparken staan gaan nu opeens vergunningen eisen voor zijn vakantieparken en de kans is heel groot dat Peter deze vergunningen niet krijgt, omdat Peter de Bibob-toets voor vergunningen niet doorstaat. Bij deze toets wordt er gekeken of  er een risico bestaat dat de ondernemer de vergunning misbruikt voor witwassen of criminele zaken. Peter is al meerdere keren gezakt voor deze test. Het ziet er dus niet goed uit voor Peter.

En dan bleek gisteren ook nog dat zijn vriendin Nicol pikante foto’s had gestuurd naar haar minnaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

terecht alles sluiten het is een crimineel en een viespeuk met die parken alleen geld opstrijken voor een vies huisje ze moeten helmaal kaalplukken de fiot

Ach talpa en J de Mol houden hm toch wel aan de vreet.

De zelfingenomenheid van deze man kent geen grenzen, en doet van alles over de rug van een ander om er zelf beter van te worden. Maar hij heeft straks tijd genoeg kasteelheer te spelen in zijn kasteeltje kan uithuilen bij zijn evenbeeld in zijn tuin, een schietgebedje doen in zijn kapelletje, een worstenbroodje in zijn gesloten restaurant, voor zijn gerief kan hij naar zijn shop. Heerlijk zo’n zelfvoorzienend bestaan