Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin!


Een week geleden lieten verschillende bronnen weten dat Marco samen met zijn zoon Senna op de motor naar Noorwegen zijn vertrokken. Het lijkt erop dat Marco zijn hoofd even wil leegmaken voordat straks de rechtszaak tegen hem begint wegens aanranding van een minderjarige.

Yvonne Coldeweijer heeft overigens een update gegeven over hoe het staat met de zaak tegen Marco. Ze zegt er het volgende over.

Betreft zijn zaak; ik weet dat er wat verhoren hebben plaatsgevonden. Heb hier nog niks over gelezen in de media, maar dit kan ik hierbij bevestigen. Dit soort onderzoeken duren altijd ontzettend lang, dus de politie is hier nog steeds uitvoerig mee bezig. Het is ook niet zomaar een aangifte, maar betreft een minderjarige en aanranding door een publiek figuur, dus dat moet grondig onderzocht worden. Dat je niks hoort betekent dus niet dat er niks speelt. Ik verwacht wel dat er nieuws over zal komen binnen nu en een aantal maanden.

Maar het groote nieuws is dat Marco voordat hij naar naar Noorwegen vertrok gespot is met een blonde vrouw waar hij arm in arm mee liep. Volgens verschillende bronnen zag het er heel liefdevol uit en was het zeker meer dan vriendschap. Heeft Marco dan toch een nieuwe vriendin aan de haak geslagen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een patser geworden die Jantje Smit

Wie wil hem nog zeg , na die beerput die open is gegaan.
Met zo’n vent moet je altijd met 1 oog open slapen.
Met al die vreemgangers trouwens.

Mensen wat zijn juliie akelig mensen genieten over Ander ellende laat ze toch metvrust

Die ellende veroorzaken ze zelf en je weet als je buiten het pad loopt dat je dan op de blaren zitten en wat ze uithalen is NIET NIKS DUS EIGEN SCHULD DIKKE BULT Moet je maar je poten in je eigen zakken houden geen medelijden me