Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen kapot van verdriet na groot verlies


Max Verstappen werd kort geleden voor de tweede keer kampioen in de formule 1. Max werd namelijk eerste in Japan in de race en verzekerde zich daarmee van het wereldkampioenschap. Max had al een enorme puntenvoorsprong dit jaar opgebouwd en het was dan ook geen verrassing dat Max weer kampioen zou worden.

Dit jaar was het wat minder spannend dan het jaar daarvoor toen Max voor het eerst kampioen werd. Vorige jaar besliste Max het pas in het laatste rondje van de laatste wedstrijd. Het was toen echt supperspannend en niemand had verwacht dat Max toch nog de wereldtitel zou pakken.

Maar hoewel het racen Max goed af gaat is het vandaag een diep trieste dag voor hem. Dietrich Mateschitz (78), de medeoprichter van Red Bull is namelijk overleden. Dietrich heeft veel voor Max betekend. Het was Dietrich die Max namelijk een kans gaf om te racen in de formule 1. Max plaatste dan ook het onderstaande emotionele bericht op zijn Instagram account.

“Je hebt me de kans gegeven om te racen in de Formule 1 en alle ingrediënten aangereikt om te slagen in de sport. We zullen je ontzettend missen, omdat je een gul, aardig en zorgzaam persoon was, die altijd voor iedereen klaarstond.”

“Ik zal de speciale momenten die we samen meemaakten nooit vergeten en ze altijd koesteren. We blijven doorbouwen op de fundering die jij hebt gelegd en de man herinneren die je bent geweest. We weten dat je zal blijven kijken. Rust in vrede.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een lief bericht van Max , voor de man die veel voor hem betekende, en kansen gaf.