Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het is één groote smerige bende op de vakantieparken van Peter Gillis


Een journalist van omroep Brabant heeft undercover onderzoek gedaan op één van de vakantieparken van Peter Gillis. De conclusie die de journalist deed is schokkend.

De journalist maakte met verschillende parkbezoekers een praatje en sommige lieten zelfs weten dat ze er permanent woonde. Wat helemaal dus niet mag en waar Peter Gillis al eerder voor op de vingers is getikt.

Verder huurde de journalist er ook echt een chalet voor een aantal nachten. De journalist trof oud eten van de vorige bewoners aan in zijn chalet en ook trok hij zo de gordijnen van het plafond toen hij ze rustig dicht wilde doen voordat hij ging slapen.

Daarnaast schrok de journalist van de staat van de oude geiser. Er zat allemaal een hoop roet om het gat waar de lucht van de geiser naar buiten moet gaan. Dit wijst erop dat er een onvolledige verbranding plaatsvindt en dat betekent dus gevaar op een koolmonoxide vergiftiging. Er hingen geen koolmonoxide en brandmelders in het chalet dus echt een levensgevaarlijke situatie. Verder was het chalet gewoon ronduit smerig.

Een aantal maanden geleden waren er ook al gasten die klaagde over de smerige staat van de chalets. Deze gasten maakte zelfs foto’s en daarop was echt te zien dat het een vieze boel was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die parken sluiten, het is levensgevaarlijk daar.
Je zal er maar logeren met je kinderen daar in die rotzooi.
Ik zou nog niet voor niets willen verblijven daar.
Dat loopt nog een keer verkeerd af daar ,met hopelijk geen doden.
En die speknek met die golddigger maar rond rijden in die dure auto’s.
Het is te hopen dat de gemeente al die parken sluit.

Maar goed dat Talpa is gestopt zo niet zou ik het meteen doen kappen met Peter Gillis!

Sinds wanneer is TALPA gestopt?Zijn ze wakker geworden en nemen ze afscheid van die aso familie

Die zijn niet gestopt hoor maar rijden mee op de onmenselijke bende die gilles heet….walgelijk wat n aso s

Dan ben jij niet goed ingelicht want ze zenden dat achtelijke progamma nog steeds uit.

Wanneer worden al die aso’s nou eindelijk eens van de buis geweerd. Het lijkt wel of er alleen nog maar aso’s in Nederland zijn; je ziet niet anders.
Ik weet dat de parken van die gore Gillis onvoorstelbaar smerig zijn en als je klaagt krijg je alleen maar een grote bek en wordt er gezegd dat je je mond moet houden want het tv programma moet doorgaan. Hij verdient er miljoenen mee en doet er niets voor. Het is gewoon een vieze gore smerige oplichter die over de hoofden van vakantiegangers rijk is geworden. Ik hoop dat hij nog een graadje erger wordt gepakt dan zijn zoon. Dat gunt iedereen hem van harte. Vuile smerige uitbuiter!!!!!