Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mishandelde Peter Gillis zijn Nicol vaker?


Een tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu gaan er geruchten dat Peter wellicht vaker niet echt heel ‘aardig’ is geweest tegen Nicol. Zou Peter dan vaker een tikje hebben uitgedeeld aan Nicol? Het zou heel goed kunnen en we gaan het verder uitzoeken. Het personeel van peter moet hier meer van weten.

Laatst lieten we al weten dat  we in de wandelgangen bij Talpa horen dat Talpa per direct stopt met de serie Massa is Kassa als Peter Gillis door de rechter wordt veroordeeld voor de mishandeling van Nicol. Eerst wilde Talpa daar nog niks van weten. Maar het lijkt dat ze geswitcht zijn omdat de kijkcijfers van het nieuwe seizoen Massa is Kassa behoorlijk tegenvallen. Veel kijkers zijn afgehaakt nadat het nieuws over de mishandeling van Nicol door Peter bekend werd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoop dat er nog veel meer kijkers afhaken,Kan Talpa niet iets fatsoenlijks brengen

duhhh natuurlijk.

of dacht iedereen dat dit een 1ste en direct de laatste keer was?

echnie!

tokkievolk.

Gewoon stoppen 1 keer of meerdere keren maakt niet uit man of vrouw slaan en bijten dat doe je niet je slaat geen vrouw of man dit misselijk je houd je handen thuis

Als je zegt ”Steek ik die vork in je neus” dan is veel better dat je eigen weg kiest. Weg gaan is better dan blijven bij iemand die wekt dit sort liefdevolle gevoelens bij jou.
Het lijk erop dat mishandeling wederzijds is. Het is geen liefde tussen die twee, twee tokies bij elkaar en dat is het.

En dat liet zij iedere keer toe ? Dan is ze nog dommer en gekker dan we al dachten of zou het toch het geld zijn wat ze niet kwijt wil ? Eerst liet ze zich al door haar ex zo behandelen en dan nu door Petertje. Ik zou denken; Als ik niet weg kan dan weet ik dat hij eens slaapt…..en ik niet !!! Er is goede verzorging in de gevangenis heb ik gehoord, dat is het me dan wel waard.

Kan me voorstellen dat dit niet de eerste keer is geweest .
Haal ze van tv

Hey ik hoop ook dat ze met die programma moet stoppen en ik wil its zeggen tegen Yvonne zij zelf nog dat Postcodeloterij miljoenjacht dat die programma gaat stoppen van Linda de Mol dat niet waar ik ken linda heel goed ik wist zelf al daar heel veel kijkers zij gaan kijken ik wil gewoon zeggen goed gedaan kijkers dat juilie naar programma gaat kijken dus Yvonne moet gewoon zijn mond houden als niks weet van Linda de Mol oky

Weg met die wandelende gehaktbal mannen die vrouwen mishandelen horen niet op de buis de vrolijke jongen uit te hangen.

Een vinger uitsteken naar ’n ander om diegene pijn te doen…is en blijft verwerpelijk.
Afleren doet diegene het nooit. Valt altijd in herhaling al duurt het jaren….