Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

WAT?! Peter Gillis wil gaan trouwen met NicolEen tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu hadden we van een bron vernomen dat Peter en Nicol alleen nog doen alsof ze nog bij elkaar zijn tot de rechtszaak is geweest. Peter wil hiermee uitstralen dat de mishandeling allemaal nog wel meeviel anders zou Nicol toch nooit bij hem blijven. Maar het lijkt erop dat het tweetal toch echt klaar is met elkaar.

Maar wij hebben te horen gekregen dat het Nicol is die er de brui aan wil geven en dat Peter er alles aan wil doen om Nicol bij hem te houden. Wij horen zelfs dat Peter bereid is om met haar te trouwen en het zelfs overweegt om haar ten huwelijk te vragen. Iets wat Peter absoluut niet wilde. Nicol zag dat anders en wilde al heel lang trouwen met Peter.

Het kan dus zomaar zo zijn dat als Peter niet wordt veroordeeld door de rechter voor de mishandeling van Nicol. Ze wellicht in het huwelijksbootje stappen en dat het volgende seizoen van Massa is Kassa voor een groot deel gewijd zou zijn aan hun huwelijk.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

 1. Areke

  Alles doet die pinguin nu voor de kijkcijfers.Ik weet wie er zeker niet gaat kijken.IK .Wij gaan lekker hbo max kijken.

 2. Els

  Tuig van de bovenste richel en alles voor de kijkcijfers dus

  • Els

   Hij doet er alles voor om met zijn dikke buik op tv te komen, wat zei hij ook al weer , ik doe het niet voor het geld….mmmm…maar WEL voor ALLE aandacht!!!

 3. Cisca

  Hahaha, ja sorry hoor maar ik kan niet anders dan lachen hierom. Heeft ze toch haar zin, het heeft wat gekost (mishandeling) maar dan heb je ook wat !!! Wat geld al niet doet.

 4. Joke

  Hij wil alles doen als hij maar niet van de buis moet

Geef een reactie