Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vieze Jeroentje heeft zijn ribben gebroken na fietsongelukLaatst lieten we nog weten dat er duidelijk bewijs was met filmpjes om te bevestigen dat Linda de Mol haar ex ‘vieze’ Jeroentje weer in huis had genomen en dat ze weer een stel zijn. Jeroen was namelijk dagenlang bij het huis van Linda de Mol gespot. Zijn auto stond daar voor de deur en hij liet zelfs hun hond uit.

Maar Jeroen blijkt al even bij zijn ouders te zitten. Eerst werd er gemeld dat Linda haar vent op straat had gezet. Maar Yvonne Coldeweijer meldt dat Jeroen een fietsongeluk heeft gehad met zijn racefiets en daarbij een paar ribben heeft gebroken. Jeroen is dus waarschijnlijk bij zijn ouders om verzorgd te worden.

Dan blijft het uiteraard nog een vreemd verhaal waarom Linda dit dan niet kon doen. Maar waarschijnlijk is Linda ook geschrokken van alle negativiteit toen bekend werd dat ze Jeroen weer in huis heeft genomen. Dus het lijkt erop dat Jeroen toch even niet meer welkom is bij Linda en ze zelf zijn zorg op dit moment niet op haar wil nemen.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

  1. Terheijdje

    Geweldig, hoop alleen niet dat dit weer uitnodigd tot het gooien naar Mart. Dit is natuurlijk een mooi moment, maar persoonlijk vind ik dat je je bier op moet drinken en niet mee moet gooien

Geef een reactie