Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vieze Jeroentje heeft zijn ribben gebroken na fietsongeluk


Laatst lieten we nog weten dat er duidelijk bewijs was met filmpjes om te bevestigen dat Linda de Mol haar ex ‘vieze’ Jeroentje weer in huis had genomen en dat ze weer een stel zijn. Jeroen was namelijk dagenlang bij het huis van Linda de Mol gespot. Zijn auto stond daar voor de deur en hij liet zelfs hun hond uit.

Maar Jeroen blijkt al even bij zijn ouders te zitten. Eerst werd er gemeld dat Linda haar vent op straat had gezet. Maar Yvonne Coldeweijer meldt dat Jeroen een fietsongeluk heeft gehad met zijn racefiets en daarbij een paar ribben heeft gebroken. Jeroen is dus waarschijnlijk bij zijn ouders om verzorgd te worden.

Dan blijft het uiteraard nog een vreemd verhaal waarom Linda dit dan niet kon doen. Maar waarschijnlijk is Linda ook geschrokken van alle negativiteit toen bekend werd dat ze Jeroen weer in huis heeft genomen. Dus het lijkt erop dat Jeroen toch even niet meer welkom is bij Linda en ze zelf zijn zorg op dit moment niet op haar wil nemen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig, hoop alleen niet dat dit weer uitnodigd tot het gooien naar Mart. Dit is natuurlijk een mooi moment, maar persoonlijk vind ik dat je je bier op moet drinken en niet mee moet gooien