Het laatste showbizz nieuws

Een jaar van je leven

Nieuwe ‘Utopia’ variant genaamd ‘Een Jaar van je Leven’ begint op 5 september


Het is nu bijna 3 jaar geleden dat het populaire programma Utopia wat elke werkdag op SBS6 werd uitgezonden gestopt is. In het programma werden 15 mensen op een afgesloten terrein opgesloten met helemaal niets. Ze begonnen met een lege loods een klein beetje geld en een telefoon. Ze moesten dus zelf alles opbouwen. Voor dit programma was er een heel trouwe fanbase die ervoor zorgde dat het programma jaren op de buis te zien was.

Blijkbaar is John de Mol deze trouwe fans niet vergeten, want op 5 september om 18.30 uur is op SBS6 een variant op het programma Utopia te zien.

Dit programma gaat heten ‘Een jaar van je Leven.’ Er zullen 40 mensen worden opgesloten in een ijskoude kale hal. De kandidaten zullen een jaar lang allemaal spelletjes moeten doen om eten te winnen. De prijzenpot is 1 miljoen euro, maar dit kan flink afnemen als de groep besluit eten of andere spullen te kopen van het geld. Ze krijgen namelijk alleen maar eten als ze de spelletjes winnen en anders moeten ze eten kopen van het prijzengeld. De groep kan er ook mensen uitstemmen. Hoe dat precies zal gaan is nog niet bekend.

Er zullen dus geen mensen meer bijkomen. Het spel begint met 40 deelnemers en dat worden er steeds minder. Het programma zal een jaar te zien zijn op de buis. Wellicht dat we nog een oude deelnemer of deelneemster van Utopia gaan spotten in dit nieuwe programma.

Hieronder een filmpje waarin je al een aantal deelnemers kunt zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer zo’n uitzichtloos progamma met mensen die dr leven geen inhoud kunnen geven.Maar gelukkig zijn er meerde zenders op tv.