Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw René van der Gijp sloopt Wesley SneijderGisteren was de nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside voor het eerst te zien. In Veronica Offside hebben Wesley Sneijder en Andy van der Meijde de rollen van Johan Derksen en René van der Gijp overgenomen. De eerste uitzending is overigens goed ontvangen door het grote publiek. De sfeer was lekker luchtig, grappig en eigenlijk als vanouds.

De enige die eigenlijk kritiek lijkt te hebben is nota bene Minouche de vrouw van René van der Gijp. Ze haalt dan ook hard uit naar Wesley Sneijder.

Minouche zegt er het volgende over:

“Zit dus even met kritische blik naar Veronica Offside te kijken

“Wesley mogen ze van mij inruilen voor Rafael van der Vaart. Als je de job van analist niet serieus genoeg neemt om 90 procent van de wedstrijden te kijken moet je lekker thuis blijven. Het is iets wat ik niet aantrekkelijk vind om naar te kijken en ik wed een groot deel van Nederland ook niet.”

“In Andy heb ik vertrouwen, alleen nu hij nog iets meer in zichzelf. Maar zo’n eerste keer is ook spannend, maar die komt wel wat losser hoop ik. De humor is er, alleen platter is niet altijd beter. Timing en relevantie wel. Ik gun het hem in ieder geval.”

Erik Dijkstra zat ook nog aan tafel als derde analist.

“Erik wie?”, zegt Minouche.

“Wilfred is gewoon de beste presentator, en dat bewijst hij hier ook weer mee.”

“We missen Jan Boskamp. Ik herhaal, we missen Jan Boskamp. Punt.”

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

 1. ikkem

  “Minouche, wie❓” …. zegt ikkem!

 2. Cynthee

  Wie is die Minouche in hemelsnaam.. vrouw van?? Alsof haar “Renate” humor heeft. Laat deze vrouw aub gewoon op de achtergrond blijven toen ze nog niet getrouwd was met een ben-er.

  • Bosch

   Ik heb begrepen dat het bericht ook alweer verwijderd is .
   Denk ook dat Rene hiet niet blij mee is .
   Zag ook een keer iets voor bij komen waar ze alletwee in zaten te praten over zijn zoon ,zij wou dat die jongen ging werken en Rene dacht daar heel anders over ,vond het ongemakkelijk .
   Was ook niet meer getrouwd als ik hem was geweest .
   Hij was nog zo gewaarschuwd door zijn collega’s

Geef een reactie