Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grootschalig onderzoek na wangedrag Mathijs van Nieuwkerk


Volgens Yvonne Coldeweijer is een krant bezig met een grootschalig onderzoek naar het doen en laten van Mathijs van Nieuwkerk toen hij nog presentator was van het programma De Wereld Draait Door.

De geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk elke stagiaire het bed in probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door gaan al langer.

Verschillende ex minnaressen hebben aangegeven hoe het er op de werkvloer bij Mathijs aan toe ging. In de Viva werd er toen het volgende gezegd.

 ,,Als er een nieuwe stagiaire was, zagen we het alweer. Onbegrijpelijk dat hij haar dat aandoet, zij is een hele leuke vrouw.”

 ,,Hij is echt zo creepy. Hij liegt alles aan elkaar, over simpele dingen, maar ook over grote dingen. Als je je vrouw, je minnaressen en óók nog eens alle andere mensen voorliegt, moet je een keer door de mand vallen.”

Mathijs bedroog zijn vrouw Karin met wie hij 35 jaar samen was met vele dames. Dat moet hij natuurlijk helemaal zelf weten, maar de vraag is of er een onveilige werkomgeving was voor de stagiaires op de redactie bij het programma De Wereld Draait Door wanneer Mathijs weer probeerde om een stagiair het bed in te krijgen en of Mathijs daarvoor zijn machtspositie misbruikte.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk als je een vrouw dwingt iets te doen wat zij niet wil is natuurlijk een misdrijf !! Verkrachting !
DOET zij het vrijwillig met aanname van kadoo of geld of een functie te verkrijgen is er niets aan de hand !!
Maar als giften na de DAAD stoppen moeten zij niet gaan lallen of klagen. Gewoon mond houden !!!

Fijn weer iemand gevonden om door de mangel te halen. Hij heeft er nooit een geheimvan gemaakt vele bedpartners te hebben gehad
Als je niet met hem naar bed wil doe je het niet. Zie je het als een mooi avontuurtje doe je het wel.
Achteraf janken en zeuren is .inderwaardig.. net zo als die persparasieten die alleen maar bagger zoeken.. ratjes zijn het

Precies

Precies!! 😅

Bah….. laag bij de grond en een omhoog gevallen viezerik die misbruik maakt van zijn BNer zijn.

Het mag nooit zo zijn dat iemand van zijn positie misbruik maakt in een situatie waarbij de ene afhankelijk is van de ander,
ook al geeft de ander aanleiding om zo aan die functie te komen. Dit is en blijft strafbaar! Dit is waarom het ook verboden moet worden dat rechters en andere hoge ambtenaren nevenfuncties bekleden. Dit om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen. Ook dit valt onder machtsmisbruik! En juist deze mensen moeten het goede voorbeeld geven, maar doen dat niet!

Blijkbaar nog steeds niet begrepen hoe een groot verschil in macht, namelijk dat tussen een zeer bekende presentator en een stagiaire, eenvoudig kan leiden tot misbruik. Eigen vrije keuze en verantwoordelijkheid van de stagiaire? Kom nou toch, denk ff na.

Aan pakken die VIESLEL NOOIT GEEN BAAN MEER BIJ DE TV

Nooit geen? Dus altijd ….

Inderdaad, altijd een baan bij de TV. Als wc poetser.

Wie wat doet en met wie is niet belangrijk zolang her zonder dwang gebeurt.
Wel jammer dat mevrouw Coldeweijer blijkbaar geen eigen leven heeft en zich daarom op allerlei mensen stort.
Het lijkt mij een sneu leven.

Zeer juist over mevr Coldeweijer.
Je haal de woorden uit mijn mond,heel leuk gezegt,hou ik van.

Bird.

Terecht dat er onderzoek gedaan word naar deze wangedragingen.

Als het waar is dan draaide Mathijs dus gewoon door….. Niet echt gezond.

Stop nou eens met dit ziekelijk gedrag
De dames doen veel voor Fame

De waarheid komt altijd boven,in deze wereld waar we niet meer dicht bij onszelf kunnen staan,niet meer normaal na kunnen denken,overheerst het gevoel en de verleidingen,het maakt de mensen kapot.De tijd zal het ons allemaal leren

en toch begrijp ik niet , waarom niemand daar ooit iets van gezegd heeft..

We begrijpen zoveel niet

Boeit dit mensen? Wat een geleuter allemaal. Dat die van Nieuwkerk een arrogante eikel is dat zie je toch zo

En waarom lees jij dit?

Idd Marleen. Dit doet me denken. Aan dat versje van Iemand, Niemand en Iedereen. Ze moeten danook eens onderzoeken waarom iedereen het wist, maar niemand wat deed.
In Engeland was er ook zoon eentje Civiel oid. Kon zijn leven lang zijn gang gaan… Iedereen wist het, maar niemand deed wat.

Van Nieuwkerk mag dan arrogant of eigenwijs gevonden worden, maar ..NOU EN??
Ik ben geen fan van hem maar vond dwdd meestal leuk. Dat hij ( als het waar is) veelvuldig naast de pot piest, is zijn zaak, niet die van kijkers. Gek dat je eerder niks hoorde en dat ie nu ineens een smeerlap zou zijn. Als ze niet meer beter van m kunnen worden door te ketsen, is het opeens een zak. Geloof toch meteen alles. Zo goedkoop en simplistisch

Pak die van Nieuwkerk maar aan die arrogante kwal. Denkt dat hij heel belangrijk is en dat hij alles kan en mag. Het is gewoon een originele engerd!!

Ik ken Matthijs, hij heeft een grote bek en lult teveel maar een klein hartje hoor. Hij weet alles van muziek en kan goed Frans!

Leven en laten leven

Goed zo Yvonne! Al die kerels mogelijk ook vrouwen die misbruik maken van hun positie en bekendheid. Je hoort je te gedragen en hebt een verantwoordelijkheid naar je (nieuwe) collega’s toe die in een veilige omgeving hun werk kunnen doen. Daarnaast mocht er geflirt worden prima maar ken je grenzen! Je wordt betaald om te werken en niet om te rotzooien. Heb respect voor je werkgever en voor je collega’s met mogelijk thuis nog een partner en/of kinderen. En voor de nieuweling geldt de werkgever geeft je de kans om werkervaring op te doen met je broek aan!

Ik vindt dat dieYvonne eens een keer moet ophouden iedereen kapot te maken doe dat maar bij Renée van de Gijp of Johan Derksen die vindt ik pas walgelijk

Blijkbaar mag Matthijs rondwippen en anderen niet ? Beetje bizar Iets is fout of niet en dat hangt niet van een persoonlijke voor- of afkeer af.

Renée van de Gijp? Wie is dat?

Het lijkt wel dat iedereen die welvarend is geworden bij de televisie
Uiteindelijk ,ongelukkig en alleen oud zullen worden .
Maar weinig kunnen de macht van het bekent zijn aan .
En weten hoe om tegaan,
Als het gaat om het scheiden van allerlei lui die ze aandacht geven om alleen maar mee te willen liften op het succes van de bekendheid
En mensen die er altijd al bij waren ..vanaf het vroege begin .
Kijk maar naar Marco Borsato
Tis toch triest hoe zo n goeie zanger ,z’n carrière zo ten gronde weet te brengen .
Wat zal die zich voor zn kop kunnen slaan nu .mag ik tenminste hopen ..

Je zie toch dat ze hier mee op moest houden . Waarom dan wel Gijp en Derksen benoemen dat die walgelijk zijn. ?

Helemaal maal mee eens dat wijfie komt haar eigen nog wel tegen en dan is het had ik maar een echte baan gezocht

Dat wijfie heeft al zoveel geld bij elkaar geharkt dat ze echt geen normale baan meer nodig heeft.

Nou nou….dat is nog een intelligente opmerking. Dus iemand die je wel leuk vind zou een vergrijp mogen plegen en moet met rust gelaten worden en iemand die mevrouw niet leuk vind zou aangepakt moeten worden? Nou Elly…. bij jou is het wel duidelijk…er brand licht maar er is niemand thuis.

Goeie !!!

Pardon je durft. Zijn sympathieke kerels

Daar gaan we weer. Dames, wees weerbaar, maak het de ander duidelijk.
Gebruik de nee knop als de ja knop bij de ander aanstaat.

Er is weer wat te ouwehoeren hoor , wijs met je vinger naar jezelf
daar heb je genoeg aan en ga je leven zelf na wie weet wat jij uitgevreten heb. 😡

# het is schijnbaar nu de tijd voor de vrouw om mannen uit te buiten….

Alleen toevallig dat hij goed Frans en veel van muziek weet. Hij is volgens mij niet de enigste en daarmee is zijn gedrag niet goed te praten. Wat een eikel is hij en de arrogantie straalt ervan af. Weg met hem en gauw, met honden gedrag.

Waar zijn de rechtschapen mensen met goed caracter gebleven met respect voor de vele vrouwen die oprecht zijn …..maar er zijn er miss chien meer die via het bed rijker en een betere job willen hebben …en hormonen bij vrouwen is een zeer gevoelig en af en toe gewillig onderwerp . Kijk daar ook maar eens na

En ja hoor de volgende MAN wordt aan de schandpaal gehangen. Het valt wel op dat Coldeweijer het altijd op mannen heeft gemunt, zou ze mannen haten.
En zo gaat heel de showbizz kapot. Elke mannelijke BNer ga je toch met andere ogen bekijken.

Elly,

Amen!!

Zelfs het ouwehoeren deed die oplezen van een autocue.
En kreeg die 6 ton euro voor.

Vrouwen pakken geld aan en denken dat ze via een BN’er hoger op komen , dan duiken ze het nest in met zo’n Creep krijgen een paar roodjes en daarna worden ze genegeerd en kri in heb geen betere functie of worden niet beroemd de dames nemen wraak en noemen het dan verkrachting of ongewenst …. Ja ja

Wat heeft dit met Johan Derksen te maken simpele ziel.

Wat Mathijs van Nieuwkerk privè doet gaat idd niemand wat aan. Maar Mathijs van Nieuwkerk als presentator van DWDD heeft naar mijn mening een voorbeeldfunctie, juist voor degenen die het vak in willen, dus dan is zulk gedrag ongepast……

Onbegrijpelijk dat dit nu weer eens boven water gehaald moet worden. Onderschat de dames niet die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen om in het leven van Bekende Nederlander te scharen. Matthijs mag alleen door zijn eigen vrouw gestraft worden die is belazerd door hem en dat is in en in triest, blijf dan vrijgezel zou ik willen zeggen.

De waarheid komt altijd boven,in deze wereld waar we niet meer dicht bij onszelf kunnen staan,niet meer normaal na kunnen denken,overheerst het gevoel en de verleidingen,het maakt de mensen kapot.De tijd zal het ons allemaal leren

Die opa moet echt van de buis.

Dames en heren waarom nemen wij plaats op de stoel van de rechter , wij oordelen veroordelen al op voorhand presentator zangers etc etc als bewezen wordt dat ze hun handen niet thuis gehouden hebben kan de hoogste straf niet hoog genoeg zijn !!!!!!!!! Maar laten we niet terug gaan naar de ,,moderne,, middeleeuwen en met allen op soort van heksenjacht gaan. Misschien moet er ook eens gekeken worden naar ,,foute,, zo genaamde journalistiek.