Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is een psychopaat die geluk heeft dat hij geboren isIn de podcast Nare Jongens werd er keihard uitgehaald naar Andre Hazes. Journalist Bas Paternotte noemde Andre zelfs een psychopaat en  Co-host Jan Dijkgraaf beweerde dat dit komt doordat Andre Hazes Senior te veel dronk en je dan geen normale kinderen kunt verweken.

Jan Dijkgraaf:

“Nee, natuurlijk is die niet goed. Je weet toch wel dat mannen en vrouwen het advies krijgen om, als ze van plan zijn om kinderen te maken, beter even niet te zuipen?”

“Er is geen dag in het leven geweest van André Hazes senior dat hij níet heeft gezopen. De kans dat André Hazes senior normale kinderen kon verwekken, gezien zijn gedrag met alcohol, was wel heel klein.”

“Er is in het oostblok ook een syndroom, hè? Daar schijnen ze van die blokhoofden te hebben en dat syndroom krijgen kinderen als hun ouders dronken waren tijdens de verwekking.”

EenVandaag-journalist Lammert de Bruin vond dit een interessante invalshoek om uit te zoeken in haar eigen programma op NPO Radio 1.

 “Ja, in de Nare Jongens-podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf werden de meest recente perikelen van de familie Hazes besproken en dat zijn er nogal wat.”

“In dat gesprek wordt gezegd dat de kans dat André Hazes senior normale kinderen kon verwekken gezien zijn gedrag met alcohol wel heel klein is. Kinderen zouden zelfs blokhoofden kunnen krijgen als hun ouders dronken zijn tijdens de verwekking.”

Er is gesproken met fertiliteitsarts Grada van den Dool, maar ook zei kan het blokhoofd verhaal niet bevestigen.

“Je kan moeilijk sommige mannen wel alcohol geven en sommige geen en dan aan het einde kijken welke mannen dan een gehandicapt kind hebben ja of nee.”

Lammert zijn conclusie of Andre Hazes een blokhoofd kon krijgen door het drankgebruik van zijn vader:

“Grada van den Dool vertelde ook nog dat alcoholgebruik de algehele kwaliteit van het zaad sowieso verlaagt en de kans op een zwangerschap dus verkleint. Met andere woorden: het is een wonder dat we Dré Hazes junior hebben gekregen.”

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

 1. Jea

  Zie je dat Blok hoofd niet dat,net een
  rollende dobbelsteen,
  1,2,3,4,5,6,vul maar in.
  Geestelijk gestoorde die familie
  … Roxanne enigste die zich normaal
  gedraagt,houden zo meid,goed bezig.

 2. Cisca

  Er was toch ook nog een praatje dat André Sr. niet de vader van André Jr. zou zijn ???

Geef een reactie