Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis doet stap terug, zoon Mark nu baas in vakantieparken


Gisteren werd bekend dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol tijdens de mishandeling in haar rug en neus zou hebben gebeten. Haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Er is overigens genoeg bewijs in de vorm van foto’s van de verwondingen en er is het telefoontje naar 112 dat blijkbaar door Nicol zelfs is gedaan tijdens de mishandeling en waarop veel te horen is. Het openbaar ministerie gaat Peter ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan toch vervolgen. Nicol schijnt namelijk wel een belastende verklaring te hebben afgelegd tegen Peter aan de politie net na het incident.

Nu horen wij van een insider dat als Peter veroordeeld wordt en waarschijnlijk de gevangenis in moet hij een stap terug doet en de vakantieparken overdraagt aan zijn zoon Mark. Volgens de insider doet Peter dit niet alleen omdat hij de bak in moet, maar hij is er klaar mee. Helemaal als Talpa besluit te stoppen met de serie. Peter wil dan als hij uit de bak komt iets anders gaan doen.

Het kan ook zo zijn dat Peter de vakantieparken aan zijn zoon Mark overdraagt, omdat als Peter veroordeelt wordt waarschijnlijk zijn vergunningen kan kwijtraken door de Bibob wetgeving. Er liep natuurlijk al een onderzoek tegen Peter door de politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie die de misstanden rondom Peter zijn vakantieparken aan het onderzoeken waren.

Het is natuurlijk afwachten, maar verschillende advocaten achten de kans zeer groot dat Peter veroordeeld zal gaan worden door de rechter, omdat er genoeg bewijs is. Ondanks dat Nicol niet wil dat ze Peter gaan vervolgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk zal Nicole verder geen stappen zetten tegen mijnheer P. Gillis, Nicole is bang dat ze dan weer terug naar af zal gaan en met lege handen komt te staan met helemaal niets!!!!!

Ja nicole jij hebt t vlammetje aangemaakt en nu wil je afstand er van doen denk eetst na voor je iets na buiten brengt

Mag van mij helemaal stoppen want ook die zoon heeft hetzelfde karakter allebei zeer onbeschoft tegen de arbeiders die daar keihard moeten werken voor een honger loontje vader en zoon en die uitgekookte Nicole aanpakken en weg ermee snap de Mol SR niet dat hij van deze serie kan genieten als hij zo door gaat ligt straks ook zijn bedrijf onder de grond zijn eigen zoon word beschuldigd van mishandeling en die neemt hij zijn programma af en die 2vetkleppen laat hij hun gang gaan beetje boel DOM van de Mol SR

Ziekelijke soort mishandeling.
Wat een.held;.vrouwen.mishandelen!!!
Bij een man van kaliber zou hij.nooitdurven!!
Mislukkeling, ongeleid projectiel met verstand van een.5 jarige.verstandelijk gehandicapte.
De soort mishandeling zegt alles!

Het OM iet zich bezighouden met echte criminelen. Echtelijke ruzies komen overal voor, het is waanzin om belastinggeld uit te geven voor vervolging
Peter heeft spijt betuigd, dat moer genoeg zijn
En Nicol is blij met haar suikeroompje!

Echtelijke ruzies komen inderdaad bij iedereen wel een keer voor. Maar een mishandeling is iets anders dan een echtelijke woordenwisseling.

Petertje is dan voorlopig wel klaar met hatseflatsen……….💔

Mensen ik heb 2 keer zo een huisje gehuurd ik raad het je af niet. Dat hele park moet opgeknapt worden ik ben nu 2 keer verbleven bij oostappen hengelhoef. Ik en mijn gezin we maakten vaak gebruik van het zwembad ik heb in een zwembad nog nooit zoveel mensen zien uitglijden als in dit bad. Mijn vrouw is ook genadeloos neergaan met mijn jongste in haar armen.. ik ben er nu 4 keer geweest en het hoeft niet meer voor mij de staat van het huisje elke keer is de grootste verassing. Dat zou toch niet moeten als jij 3 of 400 euro neerlegt voor zo een mobile home voor een paar dagen dan moet alles perfect zijn vindt ik begin er niet meer aan tenzij de vakantie parken van Dhr Gillis een grondige metamorfose ondergaan. Maar goed er zijn gezinnen die het niet breed hebben en dan is dit het perfecte familie uitje En nog iets het eten in zijn restaurants is niet te vreten ik kook meestal zelf . Dit park is een No go

Ik was er na 1x al niet meer naartoe geweest als het zo slecht is. Maar ik ga sowieso niet naar zo’n park van dhr Gilles.

Hier wordt je toch dood moe van Peter en ze Nicoletje die bij hem blijf voor geld hij kan beter ze Nicole overdragen aan iemand anders ,dan de parken aan ze zoon dat wijf moet hij dumpen ze maakt dat hele gezin kapot politie bellen en nu zeggen dat er niks aan de hand is hoor

Dat is een vak wat je niet leren kunt als pa het kan wil niet zeggen dat zoonlief het ook kan.

De grootste idioot alertijden wordt nu de baas van de parken, luier en dommer bestaat er niet.
Mensen afsnauwen en onderuit trappen.
Laat de firma overgenomen worden, zijn genoeg serieuze bedrijven

degene die nu leiding gaat geven aan zo een bedrijf is
nog dommer dan dom xijn vader heeft tenminste nog
iets opgebouwd deze zoon kan alleen maar afbreken
en een beschuldegende vinger opsteken
gewoon van de buis halen

Apart hoor.. al zou hij haar gebeten hebben , de volgende dag zaten ze bij shownieuws .. Niks van te zien verder en ook niemand die iets heeft vernomen van een bijt incident.
Nicol doet verder geen aangifte en dan toxh een vervolging waarbij Peter de bak in moet ? Zwaar overreven . Als ze er beiden uit komen en laten rusten , lekker door gaan met leven . Die gaan toch niet zomaar uit elkaar… en heb ook niet het idee dat het heel slecht ging met ze.. en vind peter ook niet het type die zn nicol elke dag aan het meppen is.
T is zeker niet netjes! Maar komop .. er zijn ergere dingen…
En sbs vergeeft hem vast wel..

Hopelijk gaat hij de parken moderniseren en beter stacaravans en huisjes neer zetten, nu is het knudde eten in de zitkamer aan een ronde salontafel en kamers waar je net naast het bed kan staan maar je dan amper kan omdraaien.

Mark aan de leiding?Dan wordt het nog een grotere puinhoop op die parken.

Nee dan komt het goed als die luie pinguin de parken moet overnemen.Hij zal zijn vinger wel op knopje 1 houden van zn telefoon zodat ie gelijk de opper met de losse handjes pinguin aan de lijn heeft.

Ik hoop als Peter het serieus overdoet aan Mark, dat Peter alsnog wordt aangepakt voor zijn ontbrekende vergunningen en boetes die nog open staan.