Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maniak Peter Gillis beet Nicol in neus en rug tijdens mishandeling


Een week geleden werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Binnenkort zou hij voor de rechter moeten verschijnen om zich te verantwoorden. Peter en Nicol bleven lange tijd alles overigens ontkennen. Daar is later wel verandering in gekomen toen Peter toegaf dat er inderdaad iets is gebeurd in de privé-sfeer.

Het gerucht ging dat Nicol zich volgens een insider ‘sletterig’ op een feestje zou hebben gedragen en Peter daarom compleet het lint ging. Het openbaar ministerie heeft nu laten weten hoe Peter zijn vriendin mishandelde.

Zo zou Peter zijn vriendin Nicol in haar rug en neus hebben gebeten. Haar tegen de muur geduwd hebben en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Er schijnt overigens genoeg bewijs in de vorm van foto’s van de verwondingen en een geluidsopname te zijn. Het openbaar ministerie gaat Peter ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan toch vervolgen. Nicol schijnt namelijk wel een belastende verklaring te hebben afgelegd tegen Peter. Dit betekent ongetwijfeld het einde van de tv-carrière van Peter Gillis. Talpa kan niet anders dan per direct stoppen met de serie Massa is Kassa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook einde goldigger en peter dan.

Nee hoor Talpa laat mensen die mensen mishandelen gewoon op tv.Ze hebben er grote schijt aan.

Talpa ontslaat geen vrouwenmishandellaars dan moeten ze ook Johnny de Mol ontslaan en dat gebeurt niet,
Het is wel een zooitje in show en BNer land

Dat wijf is alleen op zijn geld uit ze had al veel eerder aangepakt moeten worden

Geen reden om te slaan toch

als het allemaal waar is heeft ze lekker veel eigenwaarde

eerst lekker mishandeeld worden en daarna weer beloond worden met een nieuwe auto

die 2 verdienen elkaar, 2 omhooggevallen engerds bij elkaar
nu moeten de mensen de parken nog links laten liggen en laat die dikke gillis en lelijke nicol maar flink op hun smoel gaan
zoals ze met het personeel omgaan is ook gewoon te triest voor woorden
ik zou voor geen goud op 1 van hun parken willen werken

Zei is gewoon ’n snol die op zijn geld uit is.
En hij moet gewoon van de buis met zijn gedrag ze hebben overal schijt aan. Talpa neem je verantwoording en gooi ze van de buis.

Wle zonden werpt de eerste steen.

Als ge Peter z’n dagelijkse overdosis worstebroodjes afpakt gaat ie op termijn (tuurlijk) z’n tandjes in ander varkensvlees zetten , logisch toch (?) ben maar blij dat het ’t hondje niet was .

Hij is op dieet,misschien had hij honger

Ja als de drank in de man/vrouw is, dan krijg je de poppen aan het dansen en als je dan een zogenaamde bekende Nederlander bent, dan is het wie zijn gat brand moet op de blaren zitten en Nicol, wat moet je daar van zeggen, hele grote eurotekens in haar ogen meer niet.