Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maniak Peter Gillis beet Nicol in neus en rug tijdens mishandelingEen week geleden werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Binnenkort zou hij voor de rechter moeten verschijnen om zich te verantwoorden. Peter en Nicol bleven lange tijd alles overigens ontkennen. Daar is later wel verandering in gekomen toen Peter toegaf dat er inderdaad iets is gebeurd in de privé-sfeer.

Het gerucht ging dat Nicol zich volgens een insider ‘sletterig’ op een feestje zou hebben gedragen en Peter daarom compleet het lint ging. Het openbaar ministerie heeft nu laten weten hoe Peter zijn vriendin mishandelde.

Zo zou Peter zijn vriendin Nicol in haar rug en neus hebben gebeten. Haar tegen de muur geduwd hebben en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Er schijnt overigens genoeg bewijs in de vorm van foto’s van de verwondingen en een geluidsopname te zijn. Het openbaar ministerie gaat Peter ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan toch vervolgen. Nicol schijnt namelijk wel een belastende verklaring te hebben afgelegd tegen Peter. Dit betekent ongetwijfeld het einde van de tv-carrière van Peter Gillis. Talpa kan niet anders dan per direct stoppen met de serie Massa is Kassa.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

11 Reacties

 1. Ron

  Ook einde goldigger en peter dan.

  • Areke

   Nee hoor Talpa laat mensen die mensen mishandelen gewoon op tv.Ze hebben er grote schijt aan.

   • Joke

    Talpa ontslaat geen vrouwenmishandellaars dan moeten ze ook Johnny de Mol ontslaan en dat gebeurt niet,
    Het is wel een zooitje in show en BNer land

 2. Anoniem

  Dat wijf is alleen op zijn geld uit ze had al veel eerder aangepakt moeten worden

  • Bert RAPPARD

   Geen reden om te slaan toch

  • anjie

   als het allemaal waar is heeft ze lekker veel eigenwaarde

   eerst lekker mishandeeld worden en daarna weer beloond worden met een nieuwe auto

   die 2 verdienen elkaar, 2 omhooggevallen engerds bij elkaar
   nu moeten de mensen de parken nog links laten liggen en laat die dikke gillis en lelijke nicol maar flink op hun smoel gaan
   zoals ze met het personeel omgaan is ook gewoon te triest voor woorden
   ik zou voor geen goud op 1 van hun parken willen werken

 3. Henk

  Zei is gewoon ’n snol die op zijn geld uit is.
  En hij moet gewoon van de buis met zijn gedrag ze hebben overal schijt aan. Talpa neem je verantwoording en gooi ze van de buis.

 4. Tonhamers

  Wle zonden werpt de eerste steen.

 5. De Slager

  Als ge Peter z’n dagelijkse overdosis worstebroodjes afpakt gaat ie op termijn (tuurlijk) z’n tandjes in ander varkensvlees zetten , logisch toch (?) ben maar blij dat het ’t hondje niet was .

 6. Maes

  Hij is op dieet,misschien had hij honger

 7. Simon

  Ja als de drank in de man/vrouw is, dan krijg je de poppen aan het dansen en als je dan een zogenaamde bekende Nederlander bent, dan is het wie zijn gat brand moet op de blaren zitten en Nicol, wat moet je daar van zeggen, hele grote eurotekens in haar ogen meer niet.

Geef een reactie