Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Medewerker Talpa klapt uit de school: ‘Ik ga nóóit meer voor Talpa werken!’Nieuwslezer Roelof Hemmen die het grote publiek vooral kent van toen hij nog het RTL Nieuws deed heeft zich in een interview met weekblad Weekend keihard uitgelaten over zijn voormalige werkgever Talpa. Roelof is niet te spreken over hoe hij en radio-DJ Frank Dane behandeld zijn door Talpa.

Het programma van Frank Dane waar Roelof Hemmen het nieuws voor deed werd namelijk eind vorig jaar abrupt gestopt.

Roelof zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“We werden tussen kerst en oudjaar gebeld dat het programma door iemand anders gepresenteerd zou worden en dat wij werden bedankt.”

 “We hadden nog wel een maand door mogen gaan, maar daar hebben wij vriendelijk voor bedankt, dat zou een beetje als spelen op je eigen begrafenis zijn geweest.”

“We werden echt bruut uit elkaar getrokken en van de zender gegooid. Een directie mag natuurlijk gewoon bepalen dat het anders moet, daar heb ik niks tegen te zeggen, alleen de manier waaróp was niet goed. Daar was ik wel even boos van.”

“Ik heb verder niet zoveel met Talpa. Toen ze me er op die manier uitgegooid hebben, heb ik ze verteld dat ik nooit meer voor Talpa wil werken. Dus ik denk niet dat het voor de hand lag dat ze me zouden vragen, haha!”

Deel deze juice!
  1. Jeannette

    Mevrouw wie???
    Ga in de keuken staan

  2. Jane Eyre

    OEPS! Foutje bedankt!

Geef een reactie