Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opgedoken filmpje doet Peter Gillis de das om


Eerder werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en sindsdien ontkende de twee alles wat er gebeurd was. Tot een aantal dagen geleden Peter en Nicol toch toegaven dat er wat gebeurd is in de privé-sfeer. De rechtszaak stond gepland voor 12 augustus, maar die is inmiddels uitgesteld wegens het moeten oproepen van getuigen.

Maar dat is niet Peter zijn enige probleem. Er lijkt ook maar geen einde te komen aan de gasten die klagen over hoe smerig, vies en kapot alles is in de vakantieparken van Peter.

Eerder lieten wij al foto’s zien van van gasten van één van de vakantieparken van Peter. Op die foto’s kon je inderdaad zien dat het echt een smerige boel was daar. Maar nu duiken er ook steeds meer filmpjes op. Zo zagen we laatst een filmpje van een enorme mierenplaag in de keuken van één van de chalets. En vandaag verscheen het onderstaande filmpje waarin je goed kunt zien in welke staat de meeste chalets van Peter zich bevinden. En het is toch diep triest dat mensen hiervoor moeten betalen terwijl bijna alles stuk is en smerig.

Hieronder kun je het filmpje bekijken:

@roxrieff nou zooo goed kijk die zn huisjes ook niet na#ooststappenvakantiepark #brugseheide #horornachtmerrie ♬ Oh No – Kreepa
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

al jaaaaaaren bekend dat de parken walgelijk zijn
als mensen dan evengoed willen betalen voor een crappy chalet verdienen ze niet beter, er is niemand die ze dwingt tot MOETEN
en dan janken en filmpjes maken.
dom volk.

velen geven PG de schuld van die gebreken in de huisjes en /of chalets, maar ook de gasten zijn viezerikken en denken dat ze voor dat geld alles mogen afbreken en smerig achterlaten en niks melden bij receptie van aangetroffen kapotte en viezeboel.

Goede dag, Ik hoef de filmpjes niet te zien! Eerlijk gezegd vind ik het grote onzin wat mensen zeggen! We zijn begin van onze vakantie naar een camping park geweest van Peter.
We hebben genoten! Sterker nog we gaan zelf terug binnenkort! En echt niet omdat we het niet kunnen betalen! Maar een kind van 8 jaar heeft meer aan een kindvriendelijke camping dan in een hotel in het buitenland! En als mensen klagen hebben ze een Nederlandse mond om dit bij de receptie te melden! Ik denk dat ze dan echt wel komen kijken en het schoonmaken! Peter is niet voor niets rijk en dit is echt niet omdat mensen klagen!

We hebben het reuze naar ons zin gehad. Prachtig verzorgd schoon chalet. Vriendelijke mensen in de bediening. Lekkere broodjes bij de bakker. Heerlijk schoon onderhouden zwembad binnen en buiten. Top!

Helemaal mee eens. Lekker klagen achteraf is wel heel makkelijk . En dan filmpjes sturen. Lekker volwassen van die lui

Mee eens…

Peter hier Pieter ut Friesland waar kan ik je helpen, ben niet maken, maar als je wat wil kan en wil ik je helpen, ben horeca ondernemer geweest. Zeg het maar.

Dankzij peter is vakantie betaalbaar voor iedereen. Er wordt ook niet geklaagd dat andere parken schandalig duur zijn en je een poot uittrekken ih hoogseizoen. Ben daar geweest en was gezellig ook

en toch zijn er nog mensen die een kapitaal neerleggen voor zn smerige chalet

zo gaat hij het zeker niet leren
boycotten die handel

Zo dom goedlopend bedrijf op deze manier naar de filistijnen op tv de grote jongen uit hangen dure voertuigen kopen jone vrouw schoenmaker hou bij lees

Vind je dat gek ,nicol heeft in 10 minuten een schalet schoon.
Daarom is alles zo vies,daar moet je een uur over doen.

Begrijp het niet, zal wel aan mij liggen.
Al jaren bekend dat het niet deugt in die parken, en toch gaan mensen er massaal naar toe, jah als je niet veel geld hebt voor een luxe vakantie, jaja dan ga je naar petertje. Voor €300 een weekje. Jah dan ook niet klagen joh . Je wist het tenslotte vantevoren … in ieder geval fijne vakantie 🤣

Afgunst en jaloezie. Mensen kunnen het niet hebben dat hij zo succesvol is en gaan hem bashen.

Dat niet alleen.maar kom op heyy.zei?zo’n jong wijf(niet dat ze wat is? Valt op zo een smeerpijp.wat vroeger alles kon?.tis niet voor niks dat peter gescheiden is.de alles broodje worst eikelijke grootbek.zei?ook n grootbek.precies die vetpater…och jah…centjes doen ook wat.niet te vergeten dat zei met 1 doekje ,door de ijskast ging en dat alles in 20 minuten?.och ja .ze moest wel nog zuigen en dweilen?voiral t hondje niet te kleden.arm dier.n hond hoord helemaaal geen kleren te dragen.that arm dier wist nog niet meer hoe ie lopen moest .hoezo?ze zijn niet aangeklaagt.t hoord gewoon bij dieren mishandeling.

Helemaal gelijk…100% Karel…
Hoogmoed komt voor de val.

Inhet filmpje viel alles wel mee. Ga eens naar een 3 sterren hotel in het buitenland, dan piep je wel anders

Wat een gezeur makkelijk om iemand onder uit te halen .
Een zegt er wat en we lopen er als dwazen achter aan .
Nog nooit in centerpark geweest zeker .
Moet je eens doen nog veel erger.?

Zielige mensen om iemand kapot toemaken.

Wij zijn toevallig in centerparcs en het ziet er hier werkelijk waar keurig uit.Modern opgeknapte cottage.Niks kapot.

Wel drie keer zo duur, dus verschil is logies

Nou heb ook anders mee gemaakt bij center pars. VIP huisje maar teveel om op te noemen wat vies en kapot was.

Dat was op Heijderbos wel anders. Alles vies en versleten. Doorgezakte bank, matrassen die op zijn, en viezigheid langs de muren.

Wij zijn op het heijderbos en een keurig schoon huisje.Niks kapot.Heerlijk onder de bomen.Alles aanwezig.Niks geen klagen maar gewoon genieten.

Mensen. Met jullie geklaag over vies hier en vies daar. Veeg jullie eigen straatje eerst maar schoon. Zal wel helemaal top zijn .!!!
De beste stuurlui staan aan wal . Zo als het spreekwoord zegt. Groetjes

Ach ja dat krijg je als je de Grote Blijver wil uithangen het spreekwoord is niet voor niks Hoogmoed komt voor de val

Zo laat Karma dat soort straks weer zweten en terecht niemand ontkomt aan zijn of haar lot en dat is maar goed ook

Het is gewoon een vieze smerige oplichter, en heel Nederland vind hem geweldig…

Helemaal gelijk rob, en als ze deze chalets verhuren zijn er ook mensen die niet zo noi kijken en ook niets zo netjes met de spullen van een ander om gaan.

Center Parcs is absoluut te vergelijken met genoemde parken van Gillis. Wij zijn in verschillende CenterParcs geweest en altijd alles schoon en heel. Is dit niet het geval, dan wordt er direct actie ondernomen. De poetsploeg laat ook altijd een kaartje met naam achter, dus zou er iets vies zijn dan wordt diegene meteen op t matje geroepen.
Bij ons in het dorp is een goedlopende schone camping jaren geleden overgenomen door Gillis en sindsdien alleen maar zichtbare achteruitgang. Je kunt voor die prijs ook geen 5-sterren camping verwachten, maar dit gun je de gezinnen die lekker op vakantie willen en hiervoor gespaard hebben ook niet…..
Verder niets tegen Gillis (geinige vent), maar misschien moet hij het voorzichzelf overzichtelijk en klein houden en beter personeel inschakelen.

Peter,…. ik vertrouw je voor geen meter hahaha

Ach wat sneu, Cman die smerige Peter toch!;)))

en maar leuk doen op tv of er niets aan de hand is en gewoon lekker luxe se dingen doen schaam je man geef dat geld aan dingen van jullie vakantieparken en zorg dat je klante te vreden zijn en ga dan de beest uit hangen en lekker luxe leven maar nu betalen en die vakantieparken op knappen en sbs onslaag die man peter en nico zijn geen aardige mensen doen alles voor de show en mensen oplichten man weg met dat showtje

Volkomen met je eens,de Vries .
Alleen maar show op tv en zijn luxe leventje ten toon spreiden.
Maar ASO’s zijn en blijven ze.
SBS6 ontslaat hem niet vanwege de kijkcijfers,Dus misschien betaald hij SBS6 wel om in beeld te blijven ,zie hem ervoor in staat.

Beetje jaloers allemaal.

Voor ieman die 500 kan uitgeven I. P. V. 2300 kan je gewoon goed vertoeven op B. V. Prinsenmeer.

De mensen verpesten het

Helemaal met je eens
De bezoekers slopen alles en maken er zelf een tering zooi van. Op de campings ook. Toilet gebouw schoon gemaakt, 20 minuten later 1 gore vieze bende . Kan je niet tegen op werken. En dan gaan mensen filmen en op internet plaatsen. Zo kan ik nog wel meer parken aanwijzen.0

Volledig mee eens

Gelukkig het is ook een vies zooitje .ik hoop dat hij moet sluiten .viespeuk

Vandaag bij oostappenpark vieze peter rotzooi mark en als afsluiting Nicol pinpas

Nu ik denk dat er best wat chalets niet schoon zijn.
Veel vernielingen zijn er ook door gasten gedaan. De interieurverzorgster hebben enkel maar 12 minuten om het te cleanen.
Massa is kassa toch? Kom op zeurende mensen poets zelf een beetje

Zijn zeer goede parten en Oosterstappen is echt smerig eens en nooit meer

, zijn jullie ook op het blauwe meer geweest daar betalen mensen 3000,00 euro staan geld geen zwembad geen restaurant geen speeltuin voor de kinderen dit is allemaal gesloten om dat daar geen vergunning voor had aangevraagd zelfs dat winkeltje van Nicole is geen vergunning aangevraagd peter draagt ook geen toeristen belasting af maar die moeten jullie wel betalen

Kan zomaar ergens anders gefilmd zijn , ben zelf een paar keer op een park van Ooststappen geweest was elke keer goed. Zo laag om op deze manier iemand kapot te maken

Precies! Mijn zoontje staat te springen om terug te gaan! Wij zijn in Limburg geweest en daar was het top! Alleen sommige kinderen waren niet zo aardig! Maar de volgende keer ga ik erbij staan en roep dan mijn zoontje zijn naam! Probleem opgelost😜! Veder was het personeel ook vriendelijk!

Hey dat filmpje heb ik gemaakt hihi

Is ook de prijs naar jankers

👍 Precies wat ik zeg

Klopt inderdaad ze zitten midweek voor 70 euro via vakantieveilingen en verwachten 5 sterren. En er zijn toch mensen geweest die kapot hebbe gemaakt. En als ik zie wat voor gasten er komen verbaast me het niet. Ze donderen blikjes zakjes erc allemaal op de grond en niks in vuilnisbakken.

jij kikt al op een hond met een hoed op…..DUMMIE.

Opkopen dat zooitje helemaal tegen de grond. Vetklep Peter kan mee helpen voor een gezonde levensstijl. Een reden om verhoging zorgkosten. Huizen bouwen voor de kinderen die aan kant staan. SBS programma vullen actuele maatschappelijk issues. Wat een dom programma om uit zenden. Daar betalen wij de werkenden om dit soort gespuis te onderhouden. Schande, het lijkt of de hersenen niet meer werken vandaar dat het overal een puinbak is

En arme hondje dan mensen kunnen niet eens met honden en eendje en vissen omgaan allemaal opscheppen en zij is gewoon gold Dogger

Al jaren bekend die rommel praatjes maar toch altijd vol niet meer zeuren en lekker naar de 10 x duurdere concurrent gaan mijn kleinkinderen hebben genoten meer is niet nodig bedankt Peter 😎groetjes opa sjak

👍

Wat een hetze tegen deze man! Zoveel haat en afgunst! Dat iedereen eerst voor zijn of haar eigen deur veegt !!!

Ja net Bimboboxman👍en dan ook zeker niet vergeten om wat er is opgeveegd in de eigen kliko te doen!!!
Zodra iedereen dit heeft gedaan pas commentaar geven en anders…zwijgen.

Nou nou wat een reacties weer, ik zie voornamelijk gesloopte zaken door fijne mensen die er eerder gelogeerd hebben.
Natuurlijk moet er meer geïnvesteerd worden in goed schoonmaak personeel, maar het grootste probleem blijft volgens mij het sloop gedrag van de ‘nette’ huurders

Een hoop jaloezie, ik vind het een jofele vent , hij heeft het gewoon goed voor elkaar en op elke camping en park en in hotels vind je ook van alles, zeker wat poetsen betreft , dus geniet nog maar zolang mogelijk van hatseflatse, groetjes van Martin

De grote fout licht bij de zender die dat alles uitzend. Het moet allemaal extreem zijn, zowel naar de positieve-als naar de negatieve kant.

Gasten die daar gaan kamperen denken ook vaak dat ze alles mogen met spullen welke niet van hun zijn en laten geregeld alles achter wat ze vies en kapot maken en niet alleen bij PG maar ook elders op campings.😛

Dat is niet de schuld van Peter, maar de gene die hij in Dienst heeft ofwel de mensen die de boel schoon moeten maken !!

Het is heel simpel, al dat personeel wat nu zijn best niet doet, weg ermee en nieuw personeel wat wel zijn of haar best doet, dus wel alles netjes schoonmaakt .

Anne,
Ik heb veel negatieve reacties gelezen, maar weinig positieve. Het kan echt niet door de beugel als je elkaar pijn gaat doen dat is helemaal waar! Dan zou er een keerpunt in je leven moeten komen of je samen nog wel verder wil in je huwelijk of relatie! Wat er echt afspeelt in hun privé leven weet natuurlijk niemand dan misschien alleen hun naasten. Zo zou Nicol nog twee jonge kinderen hebben uit haar vorige relatie of huwelijk? Maar wilt Peter daar niets van weten! Nicol kiest dan voor rijkdom boven haar kinderen! Dit zou, als moeder nooit in mij opgekomen zijn! Een man zou nooit en te nimmer voorrang krijgen voor mijn kind! Hij kiest voor mij, dus ook voor mijn kind! Zo niet, dan zijn er nog vele andere vrouwen op deze aardbol die hij kan uitzoeken! Geld of geen geld! Als het goed is heb je dan al de grootste rijkdom, je kind!
Goed dat is mijn mening!
Wat de vakantiepark betreft heb ik tot heden toe nog niet veel op aan te merken.
De lampen waren stuk, deze zijn binnen een halfuur vervangen.
Ik had geen losse euro voor het zwembad kluisje en moest dus even pinnen voor wat losse euro’s.
Ik wist echter niet dat er een tijdslot op de poort zat om terug naar het zwembad te gaan! Ik dacht jeetje wat nu! Mijn man en kind zitten op mijn te wachten! Ik ben naar de receptie gegaan en ze hebben mij netjes geholpen om weer naar binnen te gaan! De laatste dag dat we er waren stonden er schoonmaaksters de trappen van de glijbaan schoon te maken! Op het park heb ik eigenlijk ook maar weinig rommel zien liggen! Er waren elke dag wel mensen bezig om het op te ruimen!
Mijn zoontje wilde eigenlijk niet al zo snel terug naar huis! Ze hadden daar een grote springkussen en een mega grote speel kasteel! Ook werden er leuke dingen voor kinderen georganiseerd! We stonden met de caravan bij het voetbal veld en het kon bij mijn zoontje niet meer stuk! Hij door het dolle heen! Sorry, dit heb ik echter nog meegemaakt als we naar een hotel gingen dat ons kind wilde blijven!
Nu de minpunten: Er zijn kinderen die zo gemeen tegen andere kinderen kunnen zijn! Dat mijn zoontje op een springkussen staat en zeggen; Rot op! Ga van die schommel af die is van mij!
Mijn zoontje kijkt soms als hij moe is wat loens met zijn rechter oogje! En dan wordt er door 1 kind gezegd wat zie je er eng uit! Dit is nog nooit tegen mijn kind gezegd! Mijn zoontje is zelfs ooit gevraagd voor kindermode! Hij word op veel kinderfeestje uitgenodigd! Dus is wel vreemd!
Maar dit lig niet aan het park maar aan de gasten die er komen!
Minpunt 2: De bedden zij hard! En smal op de kinderkamer! Maar met een eigen uitwasbare topper is dit prima te doen!
Verder nog geen minpunten gevonden!

Huisjes centerparks zijn net zo.

Precies!

Gaat allen maar om geld verdien….totaal geen empathie deze man / zoon …..normen en waarden 000000

Je betaald geen cent teveel.dus geen.gexeur achteraf.

Denken jullie nou werkelijk de Pietertje alleen door zijn parken aan zijn euro is gekomen natuurlijk moet hij het wit hebben anders kan hij ook niks kopen maar geloof mij maar dat hij niet voor niets op een lijst staat.

Als het echt zo is , en ik geloof dat niet , maar op elk park heb je deze dingen , maar waar dit aan legt is een goede manager die de technische dienst aanstuurt , om deze problemen op te lossen, als ik de serie ook zie is het probleem dat het personeel niet de dingen ziet die Peter ziet , en dat doet een goede manager wel en en de juiste technische dienst medewerkers dan is het opgelost , hatseflats

Akelig patser ventje. Alleen daarom ga ik nog niet voor niets naar een van zijn parken. Een aso van de bovenste plank en zijn Nicolleke, soort zoekt soort. Wat een ordinaire heks!

Op het park Marina Beach is de hygiene ver te zoeken alles is vies smerig toiletten dij de camping plaatsen is niet om aan te zien strond zit overal geen toiletpapier en geen schoonmaak snap niet dat dit kan bestaan 😡

Hahaha dit is al jaren zo en je kqn een klacht indienen als je daar geweest ben maar ze hebben er schijt aan. Het is diep triest die parken ik ga er nooit meer heen al was dat mijn laatste vakantiroptie dan maar niet op vakantie bah bah. Zowiezo snap ik jiet dat er mensen zijn die naar zijn programma kijken kwal van een vent.

Wat kunnen mensen een zooitje achterlaten. Valt niet tegen op te werken. Zo kun je hem ook bekijken. Jatten alles. Maken alles stuk en smerig. Walgelijke mensen. 🤣 omdenken.