Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol wil geen afscheid nemen van luxe leven en geeft Peter Gillis nog een kans


Laatst werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en sindsdien ontkennen de twee alles wat er gebeurd is.

Maar kort nadat dit bekend werd hoorde wij sterke geruchten dat Peter en Nicol (tijdelijk) uit elkaar zouden zijn, maar alleen voor de bühne nog doen alsof ze bij elkaar zijn. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa start in september en het lijkt erop dat de twee tot die tijd zogenaamd willen blijven uitstralen dat ze een gelukkig stel vormen. Volgens een insider is het één grote poppenkast.

Maar nu lijkt Nicol de stinkend rijke Peter toch nog een kans te willen geven. Rob Goossens laat namelijk weten dat Nicol er absoluut nog niet klaar voor is om afscheid van dit luxe leven te nemen. Helaas voor Nicol staat alles op Peter zijn naam zelf het appartement van Nicol haar moeder. Nicol heeft al een paar keer aangegeven te willen trouwen met Peter. Maar Peter houdt die boot steeds af. Het lijkt erop dat Nicol het dus weer gaat proberen met Peter. Je wordt er toch echt bijna foxwild van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foxwild moet alles op zijn naam blijven houden en nooit met haar trouwen.
Nicolleke en haar familie zijn enkel op zijn geld uit en willen geen stap terug doen.
Begrijpelijk maar heel uitgekookt

Ja is ook zo en wat voor taalgebruik en hoe ze de mensen behandeld met groveñtaal gebruikte moest ze bij mijn niet te doen ik had ze all een schop gegeven geld telt alles bij haar meer niet op donder en mee

Walgelijk progamma, kots misselijk word je van deze lui. De een is uit op geld de ander strooit met geld. Voor vele een doorn in het oog.

alles voor het geld !!

Toch heel triest als je zo bent

Peter trouw nooit met Nicolleke .Ze zal als het aan haar ligt maar al te graag blijven. Ze kan het geld en luxe leventje niet missen.Ook schoonfamilie in Spanje profiteert mee.

Het was toch code rood. Als het niet waar is moet je dan nog een kans geven.

Geld of geen geld. Dan is geld een vrij brief om te doen en laten wat hij wil met haar. Zou niet in haar schoenen in willen staan.

Geld is te belangrijk voor Nicol. Heel begrijpelijk,

Denk dat Peter haar nog een kans geeft i.p.v Nicole , natuurlijk wil ze het.luxe leven niet kwijt raken ,wie wel ?

En dan volop kritiek op de Meilandjes, die zouden liegen over alles en schijnheilig zijn en vooral onecht!!! Familie was eerlijk en oprecht!! Pppfff walgelijke types!!!

Geldwolf KOTS

Nou als een man mij slaat,ben ik gelijk weg

Peter zal toch wel iets beters kunnen krijgen dan een brutale grote mond die alleen maar uit is op geld.

Die Peter is toch een ongelooflijke engerd. Hij mag blij zijn dat er nog iemand op (zijn) geld valt. Al heeft hij 1000 miljoen, ik zou nooit op die dikzak vallen. Daar moet je ook bij in bed liggen hè. Is al dat geld niet waard. Er zijn veel vrouwen die geld belangrijker vinden en het op de koop toe nemen zo beledigd te worden. Niets staat op haar naam, en die dikzak wil zelf nergens voor betalen als hij iets koopt. Vreselijke vent. Ik heb nog bewondering voor Nicol dat zij de wreedheden accepteert.

Elisabeth misschien is hij als ze met hun twee-en zijn wel heel lief. Uiterlijk zegt niet alles hoor. Als iemand jong is dan ben je meestal mooi en slank en als je dan ouder word dan ben je meestal (wat) dikker en niet meer zo mooi. Dan moet iedereen maar weg gaan bij zijn partner volgens jou ? Oppervlakkig !!!

Nou dat brutale van nicole,is vast een opdracht vanuit rtl4,was het volgens mij
regels die hun worden voor gehouden,en dat moeten die twee dan ook doen.
Vindt die hele serie dikke fake,doe dan maar de Meilandje,die geen blad voor de bek nemen,maar wel to the point zijn.Oefff

geld houd je niet warm Nicol daar is t leven tekort voor, die dikke ongelikte beer zou niet mijn hobby zijn.

Ik ben ook lief

Stom als hij erin trapt om met haar te trouwen.Ze is gewoon op zijn geld uit.Als zij zijn getrouwd kan ze eisen stellen .Maar gelukkig staat alles op zijn naam .Haar hele familie is gewoon uit op luxe.Gilles betaald het wel.Ze is de luxe gewend dat wil ze gewoon niet missen..Daarom geef ze hem nog een tweede kans .Ja natuurlijk niet hem ,maar zijn geld en luxe.Voordat hij het weet staat straks n kwart van zijn op haar naam. Die golddigger laten lopen..

Wat je al voor een luxe leventje over heb…Je laten slaan.Of je hebt het er naar gemaakt …!!! Maar voor je luxe leventje lekker jezelf in elkaar laten staan Wat een dom mens ben je.

ze houd vast van SM…

Nicole is een golddigger en Pieter Giles een oude snoeperd.

Zolang je maar zo slim bent en niet in gemeenschap van goederen trouwt.
Ben je als man altijd gelukkig wat er ook gebeurt.

Die hatseflats is even erg als zijn golddiggerende lellebel.
Te walgelijk voor woorden Rupsen Nooitgenoeg!👹

Peter Gillis heeft gerust mensenkennis en weet nu wel hoe zij in elkaar steekt.
Denk nu dat het de laatste tijd meer
hatsepatsen is dan hatseflatsen!😂

Je heb kinderen je geeft een foute voorbeeld aan je kinderen sorry ik had nooit een man genomen en mijn kinderen laten stikken om geld bever ga werken Nicole eigen boontjes doppen voelt veel lekkerder dan iemand anders geld gebruiken

Helemaal mee eens ,ik hoor niemand over die kinderen !
Eerst moeder zijn dan pas hatseflatsen Nicole 😏

Ja het lig er toch dubbel op zij had zelf geen dubbel te makken.
Kijk haar zelf en fam.
Dus het geld speel bij haar een grote rol.
Peter moet niet met zo een trouwen.
Dan heb zij hem in zij macht.Goldigger

De fam van ons nicolleke komt uit een grote achterbuurt uit Eindhoven. Niet dat daar iets mis mee is maar ze hebben nooit geen cent te makken gehad. Vader begint al te zuipen als hij wakker wordt en moeders is zo dom als een stoeptegel. Maar ze profiteren wel alle drie van Peters zijn goedheid en vooral zijn geld .

Haal dat programma maar van de buis,want meneertje hatseflats deugt voor geen meter,ook nicolleke is op zijn geld uit,geef hem wel gelijk dat hij niet wil trouwen met haar zou ik ook nooit doen zij doen alles voor het grote geld,massa is kassa maar je kan het beter omdraaien kassa is massa ik heb een bloedhekel aan graaiers zoals Peter en Nicol ik kijk nog liever naar de Meilandjes.

Zolang er mensen naar kijken en naar hun vakantieparken gaan zolang verdienen ze er geld aan en houden die mensen het in stand

Verschrikkelijk!

Tuig!

Peter gillis wees voorzichtig met deze vrouw Nicole. Deze vrouw heeft geen gevoelens voor jou. ze speelt met je gevoelens heel erg. je moet haar laten gaan ze is je type vrouw niet. peter je speelt met vuur. peter je verdien veel beter asoluut.

Ze houd van de luxe maar niet van Peter. Als mij dit zou overkomen was al lan weggeweest dan maar 40 uur werken voor mijn “luxe” leven.