Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie Nicol en oudste zoon Peter Gillis


Gisteren in de laatste aflevering van het seizoen van Massa is Kassa zagen we hoe Nicol de vriendin van Peter Gillis zich weer van haar slechtste kant liet zien.

Nicol kreeg namelijk ruzie met Ruud de oudste zoon van Peter Gillis om de gordijnen. Normaal gaat niemand tegen Nicol in, maar dit keer beet Ruud van zich af en schold hij haar uit voor Cruella de Vil.

Het gesprek tussen de twee ging als volgt. Nicol heeft namelijk de leiding over een Pipodorp op één van Peter zijn vakantieparken. Maar blijkbaar ontbreken er gordijnen bij de wagens en daar zou Ruud verantwoordelijk voor zijn.

Nicol woedend:

 ,,Dat zijn geen grappen, Ruud. Jij wil ’s ochtends vroeg uit bed komen en dat de buren dan naar binnen kijken?”

 ,,Mijn spullen zijn allemaal geleverd, maar die gordijnen van jou zijn er niet. Het zou fijn zijn als die met hoge spoed deze kant op komen, anders wordt je vader foxwild.”

Hierna besluit Nicol te bellen met Peter en laat ze zien wat er al gedaan is. Peter lijkt tevreden en vraagt dan ook of de wagens al verhuurd kunnen worden.

Nicol:

 ,,Nee, de gordijnen zijn nog niet binnen, die zou Ruud regelen.”

Peter zegt daarop dat Ruud snel aan de slag moet om die gordijnen te regelen. Nadat Nicol heeft opgehangen wordt Ruud boos op haar, omdat hij haar erbij heeft gelapt bij zijn vader.

Ruud:

,,Dan krijg ik de schuld weer. Dank je wel Nicol, dat je ook de nadruk niet op de gordijnen legt, Cruella de Vil.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is gewoon een smerig vies wijf geweldig wat Ruud tegen haar zei Cruella ander woord voor heks

Dat mensen er nog naar kijken heb een fragment gezien en was er al snel klaar

Deze mensen mag je niets kwalijk nemen immers ze hebben geen foetsoen nog verstand in deze situatie zeg ik altijd soort zoekt soort het zijn een stel kampers onderelkaar moet je maar denken… Ik wordt er fox gek van als ik ze zie

Ze is gek op het kapitaal van Peter. En fatsoenlijk praten kan ze niet en kijkt altijd chagrijnig. Met mensen omgaan kan zij niet. Laat ze zelf maar een cursus persoonlijkheid doen en omgang met de medemens , in plaats dat het die Coco hond dansles geven. Hoe gek ben je

Groot gelijk Ruud dat tegen Cruela de vil in gaat.Ze beledigt alles en iedereen.
Een naar ,misselijk mokkel is het.

Wie denkt ze dat ze is.
Omhooggevallen snol.
Zo ga je niet met mensen om.
Nee ze is echt niet aardig.
Goed voor jou Ruud dat je boos op haar werd. Ik vind je ook de leukste van het hele stel.

Schup onde de konte met dat wief
Zie net een fotootje,waarin ze de man iets te eten geeft,volgens mij probeert ze hem
ongezond te houden

Verschrikkelijk die Nicol. Die verziekt heel dat programma. Peter moet eens optreden en ze zo snel mogelijk uit de serie gooien. Wat een irritant mens is dat en komt zo dom over. Zodra zij in beeld is gaan we nu al gelijk zappen. Het is een schande dat domme mens

Naar wijf is het zo was ze vroeger op school ook, dat is nou een real golddigger

die nicol is mij er een ze moet in het leger gaan past goed bij haar en maar geld uit geven aan prive dingen als jullie nu eerst zorgen dat alle parken eens goed en super worden zo dat er geen klachten meer zijn van mensen die pp u parken komen dan kunt u aan prive dingen denken maar zo lang er mensen met klachten zijn zou ik die eerst op lossen en doe iets aan die nicol laat ze zelf werken in plaars van comanderen dat kan ze tpch wel en een hond gewoon een hond zijn gedraag je en doe wat aan je parken in plats van kleding te kopen voor je hond en prive dinnen is dat goed koop dan eens previ dingen

Golddigger

Die Nicole moet eens ophouden met dat copieergedrag. Zo moet ze doen tegen Hr Gilles zelf. Dan wordt ze direct met de grond gelijk gemaakt.
En daarbij,is Ruudje mentaal niet sterk genoeg. Ook die huisvrienden zijn altijd het lijdend voorwerp.Die spreekt ze aan of het onderdanen zijn.Dus dat zijn makkelijke slachtoffers voor onzekere Nicolleke.

Vreselijke lelelijk mens ze is al lelijk
En maar kopen en mensen die daar werken als stuk vuil behandelen ik snap ze niet scheppen op met steeds dat kopen waarom besteden ze dat niet uit die ramen bekleden door bedrijf dat moet allemaal goedkoop

Omhoog gevallen typmiep, als ik 1 van zijn kinderen was, had ik de relatie met mijn vader en haar allang verbroken. Geld of geen geld, nog even en de heer Gillis is failliet met al het gekonkel wat hij doet, eens zien waar Nicolletje dan blijft met haar blagen.

Hoogmoed komt voor de val Ha ha ha.
Wat zullen zij hard vallen!!!

Belachelijk hoe ze met dat hondje doet, en liefst de schoommakers van de huisjes voor niks laten werken. Chagerijnig mens als zij maar geld uitkan geven