Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De Meilandjes halen uit naar gek Peter GillisDat de familie Meiland en Peter Gillis en zijn familie niet met elkaar overweeg kunnen is inmiddels duidelijk. De twee families halen continue uit naar elkaar en dat terwijl ze beide de meeste succesvolle programma’s van SBS6 maken. De Meilandjes en Massa is Kassa zijn beide echte kijkcijferkanonnen voor SBS6 dus je zou denken dat ze elkaar steunen, maar niets blijkt minder waar en er lijkt veel jaloezie te zijn tussen beide families.

Peter Gillis haalde een aantal weken geleden nog uit naar de Meilandjes door te zeggen dat de Meilandjes toneelspelen en Peter en zijn familie gewoon hunzelf blijven en dat Peter het niet voor het geld doet en de Meilandjes natuurlijk wel. Daarna haalde Martien nog uit naar Peter en nu is het de beurt aan Erica.

Erica zegt namelijk in weekblad Weekend het volgende:

,,Wij hebben natuurlijk geen vakantieparken, dat is waar, maar als wij het zat zijn, stoppen we ook gewoon. Dan gaan we wat anders doen.”

Erica kijkt Massa is Kassa niet en vindt de familie ‘gek.’

,,Dat komt niet doordat het programma niet leuk is. Ik vind het wel een interessante familie, omdat ze een beetje gek zijn.”

Ook laat Erica weten de relatie tussen Peter en zijn veel jongere vriendin Nicol een beetje gek te vinden. Het is nu weer wachten op een reactie van Peter Gillis.

 1. Jan

  Je moet zelf gestoord zijn om dat te zien geef mij gilles maar eerlijk en echt anders dan de meilandjes alles geregisseerd

 2. Areke

  Ze sporen geen van beide Gilles niet en Meiland ook niet.

 3. Marja

  Ik vind het leuk om naar de meilandjes te kijken
  Maar 1 ding snap ik niet waarom martien altijd zo moet gillen
  Ik vind het soms zo hinderlijk
  Gedraag je als een man vader en opa
  Maar niet als een gillende keukenmeid
  En dan massa is kassa ik vind die Peter een vreselijke kwal en een slavendrijver hij wil echt laten zien dat hij poen heeft die opgeblazen kikker ik vind die hele familie vreselijk fake en knap irritant dat ze dit op tv uitzenden snap ik niet
  Ik gun die hele fake fam geen eens een podium laat staan kijktijd op tv

 4. Jose

  Hoe gestoord kan je wezen mark word al net zo knetter wat is nog leuk op tv????

 5. carry groos

  fan van t eerste uur van de meilandjes zalige top familie gewoon hun eigen puur natuur vloeken schelden zoals je zelf ook soms doet niks nep gezellige bende over gilles en geldbelust nicolleke zullen we maar zwijgen zeker ik zou ni graag voor hun werken bahhhhhhh

Geef een reactie