Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Yolanthe klaagt over haar perfecte lichaamYolanthe de ex van Wesley Sneijder verteld in een interview met Grazia dat ze op een gegeven moment niet meer blij was met haar perfecte lichaam.

Yolanthe vond zichzelf op een gegeven moment te perfect en te gespierd en ze wilde daar vanaf. Ze wilde gewoon weer een normaal buikje hebben.

Yolanthe zegt er in de Grazia het volgende over:

“Acht maanden geleden was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes. Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes.”

“We hebben allemaal van die dagen dat zelfs je wimpers niet goed willen zitten. En de week voordat ik ongesteld moet worden krijg ik altijd een of twee van die vervelende pukkeltjes op mijn gezicht. Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken.”

“Ik doe er alles aan om de beste versie van mezelf te zijn. Ik sport zes dagen in de week en bijna elke avond voor het slapengaan doe ik een cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb.”

“Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen.”

  1. moeder maria

    deze vrouw is de realiteit met de wereld volledig verloren en zo nep als jezus op rolschaatsen
    helemaal veramerikaanst inclusief opgeblazen botoxkop
    kolere wat ziet ze eruit

  2. Joke

    Aandacht nodig Yolanthe?

Geef een reactie