Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen haalt hard uit naar leugenaar Paul de LeeuwEen aantal dagen gelden liet Paul de Leeuw  in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed weten dat hij gestopt is als tafelgast bij de talkshow Vandaag Inside.

De reden die Paul hiervoor geeft is dat hij niet tegen de heren in mocht gaan en Paul wilde ook niet verstrikt raken in de meningen van de heren als hij hier niet tegen in mocht gaan. Paul is dus zelf opgestapt.

Maar nu haalt Johan Derksen in een interview met de Telegraaf keihard uit naar Paul. Johan zegt namelijk dat Paul hierover liegt en dat hij helemaal niet zelf is opgestapt, maar dat de heren van Vandaag Inside hebben besloten dat hij niet meer terug hoefde te komen.

Verslaggever Jordi Versteegden laat het volgende weten:

“Ik belde Johan en toen zei hij: ‘Ja, maar dit is helemaal geen keuze van Paul geweest, maar een keuze van onze redactie van Vandaag Inside, omdat we hem niet meer echt bij het programma vonden passen.’ Het is een beetje het woord van Paul tegen Johan.”

“Johan noemt Paul ook flauw, want Paul zei in de podcast dat hij zijn mening niet mag geven, ‘want dat is niet het format’, en: ‘Het moet vooral gaan over de mening van Johan.’”

“Wat Johan dan vooral flauw noemt is dat Paul zegt dat hij zijn mening niet mocht geven, want dat mag hij wel degelijk in dat programma.”

“Ik heb Paul vandaag ook nog gesproken vanaf zijn vakantieadres in Spanje, waar hij geloof ik ook zijn eigen huis heeft en hij zegt: ‘Volgens mij hebben we precies hetzelfde gedacht. Ik ben er in overeenstemming met de redacteur uitgekomen dat we niet samen verder moesten gaan.’”

  1. E. J

    Wie pakt Johan eens goed aan?

    • Louis

      is dat nodig dan? hij krijgt bakken kritiek etc. dat mag toch? tis vaak alleen maar gelul helaas en iedereen mag zijn mening geven, hij ook, doet verder geen vlieg kwaad.

Geef een reactie