Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem maakt mega blunderÖzcan Akyol had in zijn radio-1 progamma niemand minder dan Maarten van Rossem te gast. Maarten was daar om het nieuwe seizoen van De Slimste Mens te promoten dat binnenkort wordt uitgezonden.

Maar Maarten maakte een enorme blunder toen Özcan vroeg of er een verassende winnaar uit de bus is gekomen in het nieuwe seizoen. Het hele seizoen is namelijk al opgenomen en Maarten weet dus wie de winnaar is.

Maarten zei er het volgende over:

“Ehh, ik had mijn geld niet op hem gezet. Ik had er helemaal geen geld op ingezet, maar ik vond het een onverwachte winnaar.”

Özcan helemaal verbaasd:

“Je hebt wel het geslacht verklapt.”

Maarten:

“Ja, dat begrijp ik.”

Özcan cynisch:

“Maar niemand luistert toch.”

Maarten:

“Ik ga ervan uit dat je niet meteen gaat bellen met de autoriteiten.”

De NPO is woedend dat Özcan het antwoord van Maarten niet uit de podcast is geknipt. De radioshow is namelijk na de uitzending terug te luisteren als podcast. Inmiddels is het fragment eruit geknipt, maar de winnaar van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is dus een man.

  1. Zelfs van Rossum maakt fouten, in wat voor wereld leven wij.

  2. N.v.H.

    Iedereen kan zich verspreiden. Maarten dus ook , er was niets aan de hand geweest als het desbetreffende stuk er was uitgeknipt.
    Nu lijkt het in mijn ogen op provoceren,Maarten is niets te verwijten en ik ben hartstikke blij dat de Slimste mens binnenkort weer op t.v. zal zijn.👍

  3. John

    Het verwonderd mij niet als de winnaar toch een vrouw is.

Geef een reactie