Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis zit weer eens goed in de problemenPeter Gillis zit met zijn handen in het haar. Hij dacht namelijk een koper te hebben gevonden voor zijn villa, maar dit verhaal blijkt toch heel anders in elkaar te steken.

Een aantal maanden geleden kwam er nieuws dat de villa was verkocht aan een persoon uit Dubai. Deze persoon tekende netjes de koopakte en storten de aanbetaling van 140.000 euro.

Maar nu laat weekblad Party weten dat deze persoon niets meer van zich laat horen en hierdoor kan de koopakte ook niet ontbonden worden. Dus Peter is wel 140.000 euro rijker, maar hij kan de villa niet aan iemand anders verkopen. Hij is dus een beetje in de maling genomen en zit nu met de gebakken peren.

In de tussentijd had Peter al een nieuwe villa gekocht om in te wonen, omdat hij dacht dat zijn oude villa dus was verkocht. Maar dat blijkt dus helaas niet zo te zijn.

 1. Dat is zijn verdiende loon. Die bullebak moet eens een lesje geleerd worden.

 2. Peter Pan

  Eigen schuld ‘duke bult’, arogante lulo en hopelijk een les voor de volgende keer. Geen medelijden mee, heeft meer geld dan de gewone Nederlander.

 3. Willianne

  ja, vertrouwen is goed, maar checken nog beter……………..

 4. Robin Hood

  Misschien is de verkoop wel in sene gezet. En heeft hij hierdoor & 140000 wit gewassen

 5. Kariena

  Peter Pan en Ineke, matig jullie wat in je reactie. Weet je er het fijne van en zeg je zoiets ook onverwacht je vader wanneer hij de fout in gaat.
  Foei!

Geef een reactie