Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nare Paul de Leeuw terroriseerde crew tv-programmaDe Telegraaf publiceerde vandaag een artikel over een presentator bij de publieke omroep die zich gedroeg als een monster tegen de productiecrew.

Er worden geen namen genoemd in het artikel maar volgens Yvonne Coldeweijer zou het gaan om Paul de Leeuw gaan. Volgens Yvonne hebben verschillende oud medewerkers van de tv-programma’s die Paul de Leeuw maakte bij haar geklaagd over het nare gedrag van hem.

Hieronder een aantal berichten die Yvonne binnen kreeg van oud medewerkers.

 “Hoi, graag nooit mijn naam noemen, maar ik vermoed dat dit over De Leeuw gaat. ik heb in een ver verleden als productieassistent gewerkt en hij stond soms op 10cm van mijn gezicht te schreeuwen hoe dom ik was en dat ik niks kon.

Met De Leeuw werken was als Russisch Roulette. Je wist nooit wie er die avond – spreekwoordelijk – zou sterven. Die man was zó opvliegend en zó onredelijk dat het gerucht de ronde deed dat hij weleens aan de snuffel geweest kon zijn.

We hebben het over de jaren 90 he, hoe het nu is weet ik niet. Maar er zijn in ons gezin, dat op een gegeven moment vrijwel volledig voor een van zijn succesvolle shows werkte, heel wat grijze haren bijgekomen. En dat terwijl we maximaal halverwege de 20 waren toen.” 

Deel deze juice!
  1. Hellebel

    wat een gezeik allemaal laat die mensen met rust hoeveel mensen en huwelijken gaan jullie nog kapotmaken

Geef een reactie