Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bijstandsmoeder haalt uit naar Erica Meiland: Ze is een heksBijstandsmoeder Deesi die te zien was in het progamma Chateau Bijstand heeft keihard uitgehaald naar Erica Meiland.

Volgens Deesi was het allemaal leuk en aardig maar achteraf krijg je een mes in je rug. Hiermee doelt Deesi op een interview wat Erica gaf en in dat interview haalde Erica keihard uit naar Deesi. Erica begreep namelijk niet waarom Deesi drie kinderen van drie verschillende mannen heeft. Erica vindt het maar een rare keuze en geeft Deesi de schuld van de problemen waar ze nu in zit.

Deesi zegt er het volgende over op haar Instagram account:

Maanden geleden ben ik benaderd om mee te doen aan chateau bijstand.

Na wat twijfelen, je komt immers toch op televisie en geeft best een deel van je privé leven bloot, heb ik besloten om mee te doen. Ik wilde graag een stem zijn voor mensen die, net als ik, moeite hebben om rond te komen in de bijstand.

Leven in de bijstand is geen feestje. Echter moet je er zelf wat van maken en dat probeer ik al jaren! Helaas is niet alles gelopen zoals ik dat vooraf vaak hoopte. Maar toch probeer ik er steeds iets van te maken. Ik heb een eigen huis, heb 3 lieve kindjes en ik ben sinds kort schulden vrij.

Tijdens de opnames van het programma zijn we keurig netjes behandeld en zelfs heerlijk uit eten geweest. Zowel ik als de kinderen hebben hier echt van genoten. Dit doen we immers nooit!

De familie Meiland was vriendelijk en begripvol tijdens de opnames. Ik voelde me goed bij wat er op televisie is vertoond.

Helaas lees ik nu dat Erica zich minder positief over mij uitlaat in de media. Ik ben hierdoor gekwetst maar bovenal enorm teleurgesteld. Het feit dat mijn leven anders is gelopen als dat van haar geeft haar niet het recht om, publiekelijk, zo over mij te oordelen.

Als ze vragen had of heeft dan had ik die met liefde beantwoordt. Met de vooroordelen die ze nu uit in een interview slaat ze wat mij betreft de plank volledig mis. Mijn positieve gevoel over het programma is nu omgeslagen naar een nare bijsmaak.

Erica, speciaal voor jou, waar je ogen niet zijn geweest moet je mond niet praten. En daarbij.. als je niets aardigs te zeggen hebt, dan kun je beter niets zeggen!

Ik ga weer verder met mijn leven in de bijstand en ik maak er wat van. Ik hoop van harte dat je dat zelf ook doet, en dan bij voorkeur zonder andere mensen een rotgevoel te geven!

Een fijne dag gewenst voor iedereen! Liefs, deesi

10 Reacties

 1. Kim

  Ga werken lui wijf lekker al jaren vakantie vieren in de bijstand.
  Schandalig!
  Je mond doet het zo te horen nog goed, dus je kan makkelijk klantenservice werk doen, kan zelfs met thuiswerken vaak.
  Dut soort types verplichten te werken voor hun geld.

  • Marc

   Ken je haar persoonlijk, of ben jij zo’n internet roeper die allemaal wel weet hoe het zit. Jij kunt niet oordelen over andere, al doe je dat zo te zie wel heel graag🤦‍♂️😖

  • Ellen

   Yesss, nog zo’n kortzichtig persoon die een bijstandsmoeder denkt te kunnen afzeiken. Wil je een lolly?!! Sneu persoon

 2. Malle Pietje

  Ik vind dat je het keurig verwoord Deesi!
  En als ik jullie foto’s zo naast elkaar zie dan zeg ik: je hebt helemaal gelijk wat betreft de omschrijving: een heks! 😉

 3. John Maessen

  Laagdunkend over mensen die het minder hebben. Gooi ze van de buis! Dit soort aso’s hebben we in dit land niet nodig. Denken dat ze overal verstand van hebben. Omdat ze geld hebben. Getrouwd zijn geweest, dan heb je mensenkennis!

  • Ivo

   Zelf ook overal kids gemaakt John of Al eeuwen in de bijstand?🤣🤣🤣🤣🤣
   Dat je je er zo over opwindt.🙀😬

 4. maximus

  haar eigen dochter heeft zelf al twee kinderen van twee verschillende vaders en zal als ze straks 40 is nog wel een paar kinderen erbij hebben van verschillende mannen, dus ze kan beter haar arrogante smoel houden dit manwijf van meiland.

  en gauw van de buis met deze schterbakse lui.

  ik kots op deze vreselijke familie.

  • Anonymous

   Die Meilandjes zijn mijn favoriet ook niet en het komt wat lullig over maar na 17 jaar ervaring in mijn werk zit er wel een kern van waarheid in.

   Teveel mensen die het slecht hebben, komen in de situaties terecht waarin ze nu zitten. De bijstand is niet leuk en dat kan door ziekte gekomen zijn maar vele andere zaken waren wel gewoon keuzes. Geen geld ? Ach laten we een hond aanschaffen is er één van. Deze dame wordt publiekelijk voorschut gezet maar zoals zo vaak tegenwoordig is men nu weer gepikeerd. Ze moet boos en gepikeerd op zichzelf zijn. 3 blagen komen niet vanuit t niets op deze aardbol.

 5. Lisa

  Idd tokkiegedrag kids van vele mannen..Ga eerst een geld verdienen en sparen voor jr nog meer kids op de wereld pleurt.
  Of hen je ook geen geld voor voorbehoedsmiddelen😉
  Lekker makkelijk in NL, bijstand, toeslag op alles, kinderbijslag.
  Ga je ook zelf nog eens wat bijdragen aan het land & de wereld?
  Jarenlang in de bijstand is asoo, als je karakter en eerlijkheid hoog in het vaandel had staan, was je allang weer aan het werk.
  Is nu zoveel werk te vinden, bedrijven springen om personeel.
  Hup opstaan van die bank, luie donder!

 6. Cindy

  Helemaal mee eens Erica!!!!
  Ondanks dat ik geen fan van je ben.
  Snap niet dat sommigen zo’n lange tijd in de bijstand mogen blijven.
  Tijdelijk in ww als een baan stopt, okay..daarna gewoon weer aan het werk!
  Even wat peper erin.
  Heerlijk zo’n luizenleventje als die bijstandsvrouw.
  Ws heeft ze meer geld p/m dan ik en velen met fulltime baan hoor: alle toeslagen & kinderbijslag.
  Die denkt ook, zo wil ik nog wel wat jaartjes mee. Straks weer een nieuwe kerel en baby erbij..hoppaaaaaa.🙄

Geef een reactie