Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Barbara Barend scheldt John de Bever verrot


Barbara Barend en John de Bever waren beide te gast in HLF8 de talkshow van Johnny de Mol die hij niet meer zelf presenteert. De twee kregen het aan de stok, omdat John een opmerking maakte die bij Barbara in het verkeerde keelgat schoot.

De ruzie tussen John en Barbara ging als volgt:

John:

 “Ik ben blij dat ik deze poppenkast niet meegemaakt heb, want ik vind het een poppenkast al die letters. Maar ja, iedereen moet z’n leven leiden zoals je wil.”

“Nou, want je creëert iets wat er… Er zal heus wel een keer discriminatie of racistische dingen zijn, maar ik zie zoveel letters nou… Die is dit, die is dit.”

Barbara:

“Ja, maar John, dat wordt helemaal niet gezegd. Ja, maar John, mag ik heel even? Niemand zegt dat het hier gaat om discriminatie. Het gaat om herkenning.”

Rutger Castricum:

“Geen ruziemaken, geen ruziemaken.”

Barbara:

“Nee, maar niemand gebruikt het woord discriminatie, dus ik vind het een beetje een domme opmerking.”

John:

“Je wordt in een hokje geduwd. Jullie duwen jezelf in een hokje en dat is helemaal niet nodig. Roze supporters is helemaal niet nodig, die poppenkast. Ik vind dat poppenkast. Dat moeten ze zelf weten als ze dat graag willen”

John:

“Jullie discrimineren jezelf door roze supporters te maken. Ik ben een I, ik ben een H, ik ben een A…”

Barbara ontploft:

“Jullie?!?!”

Rutger:

“Als je een afwijkende mening hebt en je praat er anders over… Zo, je vliegt hem zo wat aan! Hij mag daar toch zo over denken?”

John de Bever vertelde later aan zijn goede vriend Johan Derksen dat Barbara na hun ruzie boos de studio van HLF8 was uitgelopen. Helaas mocht Vandaag Inside de beelden van de ruzie in HLF8 niet gebruiken in hun talkshow.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Topgozer die John De Bever. Die doet niet mee aan dat slappe geouw**** en die cancelcultuur van die linksdraaiende types. Hulde. Barend is een zeurkous die graag zout op alle slakken legt die ze kan vinden.

Bert, daar heb je helemaal gelijk in.👍

Helemaal mee eens vind het trouwens een tering wijf en die Vader ook van haar zijn branie schoppers

Zeurwijf helemaal niet meer op tv zetoen .laat ze maar in een fabriek gaan werken weg met da mens! Respect voor Johan de bevettþ555

Barbara Barend heeft zizhzelf “goed” laten zien bij half8. Jeetje wat een vertoning. Schaam je. Ik ben het met John de Bever eens. Al die letters, al die labels aan mensen hangen. Grote onzin.