Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

 BNNVARA wilde VI-trio direct overnemenGisteren was de talkshow Vandaag Inside eindelijk weer terug op de tv nadat het was gestopt. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Nu leek het er eerst op of de drie heren niet meer terug zouden keren bij Talpa en wellicht werden overgenomen door een streamingsdienst. Maar gisteren werd er in een interview met de Telegraaf duidelijk dat de heren ook een aanbieding van BNNVARA hadden gekregen. Volgens René van der Gijp wilde BNNVARA het trio vijf dagen in de week op de plek van Khalid & Sophie neerzetten. Dit werd gisteren ook weer in de uitzending van Vandaag Inside bevestigd door René.

Hieronder het filmpje van het interview met de Telegraaf waarin de heren spreken over het aanbod dat ze kregen van de publieke omroep.

 1. Yilda

  Blij dat ze weer terug zijn het grappige trio!
  1e aflevering viel me alleen wel wat tegen.
  Miste de chemie tussen de mannen een beetje.
  Gijp was heel serieus en sjaggi vooral na opmerking Heleen dat verhaal van Derksen daardoor erger gemaakt werd. Zo snel gepikeerd altijd die man, beetje mokken als een klein kind.😂
  Derksen was logisch een beetje nerveus en onzeker wat te zeggen on het begin.
  Ook te lang doorgezeur over hetzelfde als de laatste 2 afleveringen. Gijp doet net of hij Derksen zijn verhaal een slecht verhaal vond, maar hij lachte er het hardst om toen & kwam met al zijn eigen grappen en grollen erbij. En nu meelullen met rest van NL volk erover. Beetje slap wel hoor Gijpie!
  Volgende x weer jullie vrolijke en relaxte zelf zijn ajb.
  Tot zienssssssss.

 2. j gruizenga

  Ondanks dat het voor de mannen best even moeilijk moet zijn geweest hebben ze de 1e uitzending heel goed gedaan vind ik.
  Ik ben blij dat ze terug zijn, ik heb ze enorm gemist.
  Voor mij is V1 het het enige praatprogramma zonder huichelaars.

Geef een reactie