Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Humberto Tan boos op Gerard Joling na foute grapGisteren was Frits Wester te gast in de talkshow van Humberto om te praten over over alle MeToo-kwesties bij D66 en vooral hoe Sigrid Kaag de leider van de D66 hiermee omgaat.

Maar ook Gerard Joling zat aan de tafel bij Humberto en die kon het niet laten om een hele fout grap te maken tegen het zere been aan van Humberto en Frits.

Gerard Joling zei het volgende over Sigrid Kaag:

 “Nou ja, die is sowieso al over de houdbaarheidsdatum heen naar mijn mening. Ik zou zeggen: die bezem pakken en vlieg een tijdje weg. Hè? Lijkt mij.”

Humberto grijpt dan ook in.

“Gerard Joling, dat kun je niet zeggen.”

Gerard:

“Moet ik het terugnemen? Want dat doe ik niet! Absoluut niet.”

Humberto serieus:

“Nee?”

Gerard:

“Nee. Ik vond het een enige opmerking trouwens. Als het een goede bezem is, dan kan hij niet ver genoeg, maar dat terzijde. We moeten door!”

Humberto:

“Hij is stereotype, Gerard.”

Gerard weet niet wat er bedoeld wordt en zegt grappend:

“Ah, ik zeg niets meer.”

Humberto:

“Je noemt haar niet eens meer een vrouw, je noemt haar een heks.”

Gerard:

“Nou, ik weet meer als jij denkt, maar dat ga ik nu niet vertellen.”

Humberto:

“Oh, wat weet jij dan?”

Gerard:

“Nee, jij zit lekker in het programma, ik zit er ook lekker in: het volgende onderwerp.”

Humberto:

“Maar jij maakt me nu nieuwsgierig. Wat weet je dan?”

Gerard:

“Nee joh, ik weet helemaal niks, ik zit gewoon gezellig mee te praten. Als ik denk: ik hoor wat of ik weet wat, dan geef ik gas, en als ik denk: ik kan beter m’n mond houden… Dat had ik misschien ook beter kunnen doen! Maar het vloog er al uit!”

Frits Wester zegt tegen Gerard:

“Maar nu gebeurt er wel iets, hè? We kennen elkaar heel lang en we kunnen ontzettend lachen met elkaar, maar nu zijn we ook meteen weer zo’n serieus onderwerp aan het weglachen met z’n allen.”

Gerard:

“Nee, daar heb je ook weer gelijk in.”

Humberto:

“Nee, ik heb het over de opmerking van Gerard, het onderwerp niet.”

Frits:

“Nee, het onderwerp niet, maar we gaan het nu weer gelijk vertalen tot een ‘bezemsteel’ en dit en dat.”

Humberto:

“Nee, ho ho, ik vind het onderwerp, Frits… Want daarom ben ik er zo kritisch over… Ik zit te kijken naar een poppenkast van een partij vandaag, terwijl er iets gaande is op dit moment. Er wordt wéér gedaan alsof er niets aan de hand is. Dat ergert mij.”

Tafelgast Stef Bos:

“Het is ook heel pijnlijk dat het met geld afgekocht wordt.”

Gerard:

“Ja! Ze heeft het maar over transparantie, transparantie, en dan kun je bij D66 gewoon lekker gekke dingen doen met vrouwen en dan wordt het afgekocht. Heel goed, D66! Dat is toch helemaal waardeloos?”

 1. Huuuuuu humberto hij heeft ooooookk recht van spreken hij die zonder zonde is………

 2. Jo

  Gerard heeft groot gelijk,het is een keiharde heks,met der grote geaffecteerde mond “dat zij het allemaal beter gaat doen dan de rest” Nou ze heeft nog niets gepresteerd.Een storm in een glas water,dat is zij. En dan met de woorden afsluiten “die pagina heb ik al overgeslagen,”wat een kapsones en vernedering voor die vrouw die afgekocht is na dat incident.Vlieg weg Kaag naar de Palestijnen en kom nooit meer terug

 3. Hannah

  Ik snap z’n punt maar om maar meteen weer te benoemen dat ze over de houdbaarheidsdatum heen is!!Walgelijke opmerking over vrouwen weer.Kijk naar je zelf Gérard met al je botox etc.Beoirdeel mensen op hun daden niet op uiterlijk. Want dan kan half Nederland wel opzouten

 4. Joke

  Gérard je hebt groot gelijk je mag ja helemaal niks meer zeggen en niet eens een grapje. ga lekker door zo ik vind het prachtig

 5. Jose van den Berghe

  Gerard heeft groot gelijk. Het is een heks met een over de houdbaarheidsdatum. En dat zit in de regering. Bah. Goed zo Gerard ga zo door.

Geef een reactie