Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oh nee, Jeroen Rietbergen en Lil Kleine weer in Nederland


Lil Kleine zou aan zichzelf werken in Thailand om als een beter mens weer terug te keren. Waarschijnlijk was dit hem geadviseerd door zijn advocaat. Het komt namelijk goed over straks bij de rechtszaak als blijkt dat Lil Kleine er alles aan doet om een beter mens te worden en van zijn verslavingen probeert af te komen.

Dan kan de advocaat het erop gooien dat hij onder invloed was tijdens de mishandeling van zijn ex Jamie Vaes, want ontkennen is geen optie als alles op beeld staat. En dan kan er ook gezegd worden dat Lil Kleine zijn vrije tijd in afwachting van de rechtszaak goed heeft besteed doordat hij in een afkickkliniek heeft gezeten. Dan zal de rechter wellicht denken dat de kans op herhaling kleiner is en zal hij een lagere straf kunnen opleggen.

Maar goed dat was dus allemaal voor de bühne en zijn verblijf in Thailand heeft dus ook niet lang geduurd. Hij is namelijk gisteren samen met een vriend in het Amstel Hotel in Amsterdam gespot.

Maar ook viespeuk Jeroen Rietbergen blijkt weer in Nederland te vertoeven. Jeroen is namelijk gespot in een Albert Heijn in Bussum. De laatste keer zat hij nog in Zuid-Afrika en had hij het heel gezellig op een wijngaard met twee vrouwen. Wellicht denkt Jeroen dat de storm al is gaan liggen en dat hij zich weer in Nederland kan vestigen. Of wil hij toch proberen Linda de Mol weer voor zich terug te winnen?

Ook Marco Borsato is in Nederland die werd een aantal dagen geleden nog gespot in de Sligro in Alkmaar. Het is nu alleen nog wachten op Ali B die binnenkort ook weer zijn gezicht zal laten zien in Nederland, omdat hij voor de rechter moet verschijnen wegens verkrachting.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus Lil Kleine was onder invloed??? En dan toch achter het stuur???????? Ik vind zelfs dan nog dat er geen straf vermindering mag komen. Onder invloed vind ik een zeer goedkope smoes.

deze 3 wat denken alles te kunnen,maar geloof dit het zijn de natuurwetten die snijdt daarvoor zal de prijs nog heel hoog zijn,wij mensen hebben ze niet nodig uiteindelijk hebben ze geld van hun fans dus

Wat komen ze weer doen hier optreden, laat me niet lachen ,we wilt die nog zien die zgn bners.Blijf toch waar je was denk je dat we staan te wachten op die gasten.

Dit artikel is niet helemaal juist. Onder invloed zijn tijdens een mishandeling werkt juist strafverzwarend in Nederland.

Even nog een reactie van mij ,Dan heeft die kleine idioot geluk dat die niet gepakt is onder invloed van drugs in Thailand. Dan was die heel flink de lul geweest ,Dan hadden we die voorlopig niet terug gehad in Nederland.