Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato raakt goede vriendin kwijt


Omtrent Marco Borsato is het al een tijdje stil. Al is hij gisteren nog gespot in de Sligro in Alkmaar. Marco ging daar even zijn boodschapjes doen, maar niet helemaal ingestopt met pet en zonnebril zoals we hem al eerder over straat in Alkmaar zagen lopen. Nee Marco liep dit keer zonder gêne door deze groothandel en had blijkbaar niet het gevoel dat hij zich onherkenbaar moest maken.

Inmiddels hebben veel vrienden en kennissen Marco al laten valen. Marco die binnenkort voor de rechter moet verschijnen wegens aanranding van een minderjarige leek vrij ontspannen in de Sligro. Wellicht komt dit ook, omdat het allemaal veel erger voor Marco had kunnen zijn.

Veel mensen zelfs John van den Heuvel dachten na de BOOS uitzending over het misbruik schandaal bij de Voice dat er meer aangiftes tegen Marco gedaan zouden worden. Maar er kwam niet één aangifte van de slachtoffers die hun verhaal in de BOOS uitzending deden. De enige aangifte die is gedaan is door iemand uit de privésfeer van Marco en dit slachtoffer werd begeleid door John van den Heuvel.

Maar Marco is wel nog een goede vriendin kwijtgeraakt namelijk zijn ex Denise. Marco en Denise waren altijd bevriend gebleven, maar Denise heeft Marco inmiddels ontvolgt op Instagram. Ook heeft Denise volgens de Story een nieuwe vriend en dat is de ex van Sandra Schuurhof presentatrice van Hart van Nederland.

Marco houdt zo bijna niemand meer over. Wij vragen ons dan toch echt af wanneer Marco het besluit neemt om definitief naar zijn villa in Italie te vertrekken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zou Marco niet over straat gaan,hij is nog niet schuldig bevonden.En John van de heuvel is een geval op zich.

Ik word dood ziek van dat gedoe tegen marco.en die Maan niet te vergeten ze is uiteindelijk door Marco door gebroken en rold nu van het ene in het andere bed slobber.kop op
Marco

I k wist niet dat marco zo ver kon gaan want een schandelijk van marco zo jou je niemand en ook niemand meer over in jou kennis kring

Volgens mij ben je in Nederland onschuldig tot het tegendeel is bewezen.

Zo hou jij niemand meer over in jou kennis kring plus je familie

Erg genoeg voor Marco en het ligt natuurlijk nooit aan de dames.voor bekendheid doen ze alles bah

Waarom toch de hele tijd dingen schrijven over Marco. Kijk maar eens om je heen naar gewone mensen. Die doen of ergere dingen en daar wordt dan niet zo over geschreven en in de gaten gehouden.
Laat Marco toch met rust, zolang er geen rechtzaak is geweest en ook al komt die er. Mensen hebben rust nodig. Ook hij.

Nog steeds, herhaal nog steeds is er maat 1 aangifte tegen hem. En dat is iemand in privé sfeer. Dus je kan jezelf nog steeds afvragen is hij wel strafbaar geweest. Is het echt gebeurd?
Mensen hebben hem al veroordeeld.

We zijn echt gek geworden in dit land.

Dit na jaar zou ik een duet single opnemen samen met Marco borsato,in studio Hilversum waar Michael Jackson muziek heeft gemaakt de wisseloort studio’s.

Verwacht na dit laten reactie toe name van de aangifte ,afscheid nemen bestaat niet.

Het is hier net nog geen klein Amerika.

Hopelijk ben ik op radio stations te horen in het na jaar van 2022 2023

Als die opname mocht komen dan later niet weer met vingertje wijzen naar Marco als het niks word

Hij is nog niet schuldig bevonden..Hij is aangeklaagd door een moeder van een.toen minderjarige. Dus van mij mag hij ook rustig hier blijven.

Ik geloof het iets dat Marco zo iets doet hij heeft zelf kinderen waarom maken jullie deze man kapot last hij gewoon zijn ding dienaar hij goed in is ik ben echt boos laat Marco met rust ik geloof hem en steun hem marjanne