Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato heeft villa gekocht in ItaliëDat Marco Borsato die beschuldigd wordt van aanranding van 3 kinderen en 3 deelneemsters en 1 medewerksters van The Voice en hij zou ook nog een aantal bn’ers hebben betast naar Italië zou emigreren wisten we al. Maar nu blijkt dat Marco ook een prachtige villa heeft gekocht op het eiland Pantelleria. Dit beeldschone eiland ligt tussen Tunesië en Sicilië in en wordt ook wel de Zwarte Parel van de Middellandse Zee genoemd.

Marco kiest dus niet voor het vaste land van Italië om te wonen, want daar zou hij nog weleens een Nederlander tegen kunnen komen. Nee Marco wil zich volledig afzonderen en een compleet leven opbouwen zonder dat zijn daden hem in de weg gaan zitten.

Helaas begrepen we dat Marco hier toch echt alleen naar toe gaat. Zijn vrouw Leontine en zijn kinderen zijn niet van plan om mee te emigreren. Marco zou daar dus in zijn eentje verblijven wellicht komt er af en toe nog één van zijn scharrels op bezoek.

Marco zit dus straks voorgoed in Italië en Ali B zet zijn geld op Dubai. Nu kijken wat Jeroen Rietbergen gaat doen als hij terug is uit Amerika waar hij naar toe zou zijn gegaan om af te komen van zijn zieke gedrag in een privé kliniek.

32 Reacties

 1. Eppo

  Politie van Italie wordt hopelijk toch wel ingelicht over zijn komst .
  Ongelooflijk zeg van Marco B naar Marco P…
  Wie had dit ooit kunnen bevatten zeg.
  Waar ging het mis met hem ? Hoe ontspoorde hij zich zo in zijn gedragingen.

  • Vincent Oosterveld

   Tja als het allemaal waar is en dat betwijfel ik ten zeerste. Marko is een hartelijke en warme man die graag een knuffel uitdeeld. En als hij dan de heup of bellen raakt bij het weglopen dan is er niets aan de hand. De foto van Marko waar hij een meisje een kus geeft is gewoon heel lief en op haar wang dus lul allemaal niet zo slap. Het is duidelijk deze man krijgt geen kans on zich te verdedigen tegen de mensen die GELD van hem willen. Waarom de een wel en een van de mooiste vrouwen Maan die niet. kom op haal je kop uit je hol en denk na. Dit is nu WOKE.

   • Marchien Spiga

    Daar ben ik het helemaal mee eens op dit moment zoeken ze gewoon wat dat filmpje met het meisje was niks mis mee.deze mensen moeten allemaal eens naar zichzelf kijken hun eigen straatjes schoon houden zijn ze druk genoeg mee

   • Woke heeft gelijk,ook bij Maan kan je vraagtekens zetten!!!!!

   • Nikki

    Ben ik met je eens, hij is hartelijk en gewoon lief. Zoals een vader tegen zijn dochter doet. Heb wel regelmatig gedacht bij the voice, the voice kids etc..pas op Marco mensen kunnen anders kijken. Helaas ziet men het slechte ipv de werkelijkheid. Vreemd gaan tja jammer want hij had een robijn. Hoop dat blijkt dat Marco gewoon een lief mens is en zijn leven in Italië kan voortzetten in stilte ZONDER de roddelende media.

  • LJH Jonkeren

   De politie doet daar echt niks mee hoor. Hij is niet veroordeeld voor zedenmisdrijven.

  • Lieke

   Hoe kan je weten dat hij echt iets gedaan heeft. Het is niets bewezen. Er zijn maar woorden, niets meer…

  • Bernadette

   Heeft iemand al een idee, wie die andere regisseur is, waar ze het in de uitzending van Thom Hofman over hadden?

   Vreemd dat die naam niet genoemd is.

  • trientje

   Hoop dat hij gauw uitgeleverd word

 2. Verplicht opnemen in een gesloten kliniek ! Zo een vader wou ik nooit meer zien ,je blijf met je gore poten van kinderen of meisjes af VIESPEUK!!

 3. ikkem

  Jeroen gaat terug naar Linda. 😉

  • Zo zijn heel veeeeel er vieze mannen en vrouwen ook niet te vergeten in Nederland.
   Deze mensen zijn niet te helpen.
   Zijn gestoord en ziek.
   Enige is opsluiten en nooit meer laten gaan.
   Het ergste is voor de slachtoffers en nabestaanden.❤️.

  • Marianne

   NEEN daar trapt Linda niet in.

 4. Daniel p

  Hoop dat daar geen jonge vrouwen rondlopen.

  Heb je zelf een dochter van die leeftijd,wat een smiegt

 5. P

  Alles is erg…

  En zonder twijfel als waarheid zo is niet goed te praten.
  Maar er kunnen ook zo maar dingen niet waar zijn die worden geroepen……

  Ik heb zelf ook vaak tien ik klein was gejokt….

  Maar Nederland is echt een land vol sensatie….

  En vrienden steken je graag in je rug…..

  • Moeder

   Alle 3 verbannen uit NL. Stelletje smeerlappen! Je blijft met je poten van andermans kinderen af.

  • Anita

   P. Totdat het je eigen kind is piep je wel anders. Nederland is echt een land vol sensatie. SPOOR JIJ WEL.

  • Vincent

   Goed antwoord. Ze denken allemaal dat ze het weten en geven Marko en Ali niet eens de kans aan om zich te verweren

  • Prinsesje

   Jij zegt het ik denk het, geloof er geen barst van anders waren ze echt wel eerder aangifte gaan doen er valt niks meer te bewijzen

 6. Titia

  Ophouden……het is klaar!!
  Jeroen gaat gewoon weer terug naar Linda🤣😂

 7. Els

  Over zulke dingen lieg je niet..ook niet als je.klein bebt en hoe durf je t sensatie te noemen ten kostte van al die slachtoffers
  Ik mag hopen dat jouw eventuele kinderen of kleinkinderen dit bespaard blijft

 8. Laat Marco alsjeblieft daar blijven(in zijn eentje). En laat hem nooit meer werken in de,amusements in dustrie. Dus ook geen Italiaanse voice coach worden.
  Het is ’t e hopen dat de andere eiland bewoners op de hoogte worden gesteld van Marco ’s doen en laten in Nederland en hun kinderen en dochters uit de buurt van hem houden.

 9. Sander

  Ik wens hem alle liefde toe. Geweldig idee. Had ik het geld maar..

 10. Nico

  Allemaal op een onbewoond eiland
  Dan kunnen ze lekker aan elkaar zitten

 11. Ruud

  Villa in Italië gekocht. Hij moet hier in een villa met bewaking en er nooit meer uitkomen. Als het allemaal waar is en de rechters het ook zo zien. Maar je weet het nooit het kan ook zomaar uitdraaien op een taakstraf bij een kinderdagverblijf of meisjesinternaat.

 12. Janet

  Zo zie je maar weer dat KARMA bestaat en word altijd achterhaalt. Mijn vader zei vroeger altijd haal geen rottigheid uit want je word altijd achterhaald want je verrader zwijgt nooit dat waren zijn enige wijze woorden maar kloppen wel

  • Poepie floepsie

   WAUW😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂

Geef een reactie