Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Maxime Meiland krijgt haar zinGisteren was de laatste aflevering van het seizoen van Chateau Meiland te zien en daar zagen we onder meer het einde van de neppe relatie van Erica Meiland en Sander welke waarschijnlijk volledig gescript was volgens Angela de Jong de televisierecensente van het AD.

Inmiddels worden de Meilandjes helemaal uitgemolken op SBS6. Zo begint aanstaande donderdag het nieuwe programma Petit Meiland met Maxime en Montana waarin ze babykamers gaan opknappen. En Martien is inmiddels al in tal van andere SBS6 programma’s te zien en in de zomer zullen ook nog alle afleveringen van Chateau Meiland worden herhaald.

Dat zorgt er natuurlijk wel voor dat de Meilandjes een sterke onderhandelingspositie hebben gehad bij het aangaan van een nieuw seizoen van Chateau Meiland met ome John. Inmiddels weten wij dat er een nieuw seizoen van de Meilandjes gaat aankomen en dat de eis die Maxime had voor haar deelname aan de serie is ingewilligd.

Maxime verdiende namelijk zo een 200.000 euro per seizoen voor haar deelname aan Chateau Meiland en voor een nieuw seizoen wilde ze meer geld anders zou ze ermee stoppen. Inmiddels is duidelijk dat Maxime voor het nieuwe seizoen 350.000 euro krijgt. We gaan ervan uit dat dit inclusief haar werkzaamheden voor het nieuwe SBS6 programma Petit Meiland is.

Het is nog onduidelijk wat de verhaallijn wordt voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Het gerucht gaat dat de Meilandjes aan de slag gaan in een vervallen hotel in Noordwijk genaamd Hotel Sonnenvanck mits de coronacrisis dit toelaat. Dat zou top zijn, want dat is hoe we de Meilandjes het liefst zien lekker aan het klussen en verbouwen.


 1. Piet

  Ik ben nu wel meilandmoe. Chateau Meiland is leuk maar de rest van de programma’s laat ik aan mij voorbijgaan

  • Lina

   Vind het nu wel genoeg geweest meteen meilandjesals die verwende maxime uit de serie ging was dat een opluchtingwat een verwend kind met haar grote mond Montana en erica zijn de leukste en deliefste

 2. Martin Vogelzangs

  Ik ben er helmaal klaar mee met de Meilandjes. Komt mij de strot uit. En dan gaan ze het in de zomer ook nog eens herhalen (dat is SBS eigen want in herhalingen zijn ze goed in. En dan ook nog in elk minimaal 20 min reclame Gebruik die tijd voor andere programma’s die wel het kijken waard zijn.

 3. Annie

  Wat is dat inhalig.draai alleen maar om geld.
  En die meid mag van mij wel vertrekken
  Een vreselijk grote mond
  Bah

 4. Geertruidenberg

  Beeldbuis vervuiling meer is het niet, wat is dit een fake programma, goed bezig Johnny 👎

  • Erna

   Ik vind maxime. Zo verwend en roept ze papapa help en zij wil trouwen nouw hij zoew op de knie moest de ring die een normaal mens niet kan betalen hij zij we hebben eerst ons huis ik hoop voor het kindje lang een vader en moeder die bij elkaar blijfen ben er bang voor en niet dat de kinderen de dupe worden van hun relatie

 5. Corrie van Doorn

  Vreselijk dat verwende kind.
  Aansteller.
  Iets m i nder tv voor hun. Maxime en Montana in babykamers opknappen vréselijk ik sla over niets voor mij

 6. Bertus

  En door gaan met dingen die wel belangrijk zijn.
  En stoppen met die mensen het is alleen maar om geld geld en geld. Zie maar weer zonder ook maar niks te kunnen toch je zakken vullen.

Plaats reactie