Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer is overspannen heeft burn-out


Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat het roddelen haar allemaal te veel wordt. Ze zegt dat ze overspannen en maximaal overprikkeld is en dat ze het rustiger aan moet gaan doen. Ze is volgens haarzelf over haar eigen grenzen heen gegaan en ze heeft tijd nodig om bij te komen.

Ze dacht nog dat ze de symptomen kon negeren maar dan zou ze over een paar maanden helemaal met haar werk moeten stoppen. De burn-out klopt al aan de deur.

Yvonne is deze week amper met nieuwe roddels gekomen en dat blijft voorlopig zo. Ze gaat echt haar rust pakken en we zullen de aankomende tijd weinig van haar horen. Laats stond Yvonne nog aan de desk bij RTL Boulevard en was ze te zien in de talkshow van Beau om te praten over Lil Kleine die zijn vriendin Jamie Vaes mishandelde. Maar ook hier zal Yvonne niet meer bij aanschuiven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een normaal mens kan dit nooit volhouden om zoveel roddels te verspreiden, dus niet gek hoor dat ze overspannen is. Misschien dat er in haar rustperiode iemand is die wat smerige details over haar kan vinden, natuurlijk dan wrl verspreiden voor de smeuige details . Ik kan niet wachten.

Wat een hatelijke reacties allemaal. Yvonne is tenminste niet zo hypocriet.. en zegt gewoon keihard de waarheid. Mede dankzij haar komen er tenminste nog echte waarheden naar boven…
Yvonne, sterkte meid, pak je rust en kom keihard terug!!! 💞😘

Geen medelijden mee!
Ze heeft zelf geen leuk leven vandaar dat
Ze over andere mensen praat.

Ik wens je veel sterkte en beterschapYvonne

Nou godzijdank ik zal haar niet missen ..ja als kiespijn

Ik hoop dat ze ermee stopt helemaal je kunt geen relaties en huwelijken blijven kapot maken ze kan dit niet de rest van haar leven blijven doen ik denk dat ze meer aan haarzelf moet gaan denken ik ben bang dat ze een keer tever gaat en dat ze haar wat aandoen

Dat krijg je ervan je mensen finaal wilt afbranden.
Was er niet zoiets als Karma ?

Een hele goede keuze Yvonne
Bij jezelf blijven cq met je eigenste leven bezig houden .
Wijze mensen roddelen niet , evenmin houden ze zich bezig met sensatie

Een burn-out van juicy roddels, overgewerkt van wat?
Van 1 keer per week wat lullen over anderen?
Niet te geloven, kom op meisje ga maar iets nuttigs doen.

Haha dat krijg je als je steeds over andere roddelt

Karma komt

Graag voor altijd stoppen met dat smerige geroddel. Ga werk zoeken

Mooi zo opgeruimd staat netjes

Precies, doe maar iets nuttigs

Geweldig nieuws!

Ik wens je veel sterkte en beterschap Yvone

Wat kan mij nou wat schelen dat dat mens overspannen is, lekker belangrijk hè. De wereld is aan het storten en jullie gaan over Yvonne, jeetje wat een lage niveau. Dat mensen heeft heel wat kapot gemaakt en verdiend ze nog geld mee, dan moet je wat mankeren om mensen en zeker mensen met kinderen met haar roddels. Wat heb er aan om mensen belachelijk maken JA NATUURLIJK GELD VERDIENEN. BAHHHHH. IK NOEM DAT KARMA.

Overspannen en burn out. Nou dat is niet zo verwonderlijk met haar overspannen berichten. Burn out. Meid zoek een echte job. Ga eens in de zorg aan het werk. Dan zal je merken dat jou werk echt belachelijk weinig inspanning voorstelt.

Heerlijk,zo,n leefhoofd,roddeltante,nietzeggend leven.wordt vast door niemand gemist.

LoL. Hoe kun je een burn out krijgen als je niet werkt? Alleen wat nutteloze informatie en onzin delen over bekende Nederlanders.
Wat een zielig, dom figuur is ze.
Aandachtstrekker.

Sorry meid maar boontje komt om zijn loontje.

Je hebt andere mensen zo “afgemaakt” met jou roddels, zonder eerst te kijken wat je andere mensen aan doet. Dat kon ook niet goed gaan!

Dus gaat niet voor je eigen imago over de rug van andere.

Wens jou toch beterschap, dat dit een wijze les mag zijn

Moet je eigen niet overal mee bemoeien .je steekje neus niet in ander mans zaken. was voor geen 100 maar 200 procent bemoeizucht. Je maakt de bekende mensen kapot.En zelf ben je ook geen onbeschreven blad.Nu zit je met de narigheid .

Burn-out kan iedereen overkomen, zo blijkt. Het zijn mensen die net heel gedreven zijn en hun job graag doen, die opgebrand raken. Afstand nemen en rusten is zeer goed voor het lichaam. Om uit burn-out te blijven zul je ook op zoek moeten naar de dieperliggende oorzaak van je burn-out. En je leven hiernaar blijvend aanpassen. Dat is de grote uitdaging. Want na je burn-out zal er iets veranderen op je werk, je jobinhoud en in je hoofd. Anders is de kans op burn-out herval te groot.

Burn uit? Van andere mensen kapot te maken? Schaam je! En neem je verantwoordelijkheid! Jij hebt familie’s en mensen levens voor altijd verpest. En daar geniet je nog van.

Hey Ivonne💋💋
Hopelijk ben je weer snel beter zodat je weer de op waarheid beruste roddels kan publiceren

Sorry hoor, zijn die nare reacties van B.N.-ers die ze aanpakt??