Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Georgina Verbaan is compleet de weg kwijt


Georgina Verbaan bereidt zich voor op een oorlog. Ze denkt dat het niet lang duurt of Nederland zal worden aangevallen. Op Twitter laat Georgina dan ook weten dat ze al voorbereidingen heeft getroffen.

Georgina heeft namelijk jodiumtabletten en een noodradiootje aangeschaft. Georgina denkt namelijk dat er snel een kernbom op Nederland valt.

Lars Roobol van het RIVM laat weten dat jodiumtabletten helemaal geen nut hebben bij een kernbom, want dan ben je namelijk gewoon al hartstikke dood. Hij geeft op Twitter de volgende reactie op het bericht van Georgina.

 “Bij het ontploffen van een atoombom dan ben je er niet meer, kan je je ook geen zorgen maken over jodium. En er komt veel minder jodium vrij dan bij een ongeval met een kerncentrale. Zeker als die ver weg ontploft is dat (wat bij ons een dosis ontvangen door jodium betreft) geen reden tot zorg.”

Daarnaast heeft Georgina nog wel andere grote zorgen. Ze laat namelijk weten dat ze last heeft van clownseczeem. Ze zegt er het volgende over:

“Iemand anders last van periorale dermatitis (ook wel clownseczeem) tijdens/door corona? Misschien komt het door het mondmasker dat ik in huis draag om mijn kind niet te besmetten?”

“Zal het kunnen zijn. Maar ik droeg de afgelopen twee jaar ook vaak uren, dagen, een masker en heb er al twee jaar geen last van. Daarom vraag ik het toch even.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

verschrikkelijk dom woke kindvrouwtje.
jakkes.
raakt van een iets te harde scheet al zwaar overprikkeld
aansteller

Waarom blijft gekke Sjors dan in Nederland? Misschien kan ze beter vluchten met haar potten met jodiumpillen.