Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Bizarre constructie doet Erica Meiland de das om


Dat de Meilandjes bakken met geld verdienen we weten we inmiddels. Ze wonen in luxe villa’s en hebben niks te klagen.

De Meilandjes krijgen namelijk 50.000 euro per aflevering van ome John voor Chateau Meiland. En een seizoen heeft meestal 12 afleveringen dus dan kom je uit op 600.000 euro. Maxime kreeg daar 200.000 euro van en de rest was voor Martien en Erica. Helaas voor Montana die kreeg een tijd lang namelijk helemaal niks. Dat is in het laatste seizoen gelukkig anders.

Maar wij dachten altijd dat ome John het geld verdeelde tussen de familieleden, maar dat is dus niet waar. Erica laat weten dat zij al het geld krijgt en Martien, Maxime en Montana moeten Erica maar een factuur sturen. Dat betekent dat Erica alle touwtjes in handen heeft.

Dat bleek ook wel bij de aankoop van het pension voor een prijs van 1,5 miljoen euro in Noordwijk. Het pension blijkt namelijk alleen op de bedrijfsnaam van Erica Meiland te staan. Daarmee zet ze Martien meiland buitenspel. Het pension is dus volledig van Erica Meiland. Dat betekent dat Erica het laatste woord heeft en dat Martien het nakijken heeft.

Als Martien, Maxime of Montana ruzie krijgen met Erica betekent dat ze kunnen fluiten naar hun centen. Erica is de godmother en heeft alles in beheer. Heel slim gedaan van Erica.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

wat een rot wijf is erica talpa moet gewoon stoppen met die oplichtster

Je weet helemaal niet wat er is afgesproken en een ander weet het altijd beter dan de persoon zelf niet meteen een oordeel feller

Hoezo een oplichtser ze kan goed met cijfers omgaan wat is daar mis mee

Erica is het zakelijkst en dit zal best wel afgesproken zijn ,en Erica is n eerlijke en oprechte vrouw. Ik heb respect voor haar.

Precies,waarom gelijk zo negatief. Ze weten toch niet wat hun afspraken zijn.

Ze hoeven niet mee te doen.En je moet het fijne ervan weten voor je oordeelt.

Misschien kan Erica het beste met geld omgaan en hebben die anderen een beetje makkelijker idee over geld. Ik denk dat Erica ook voor later wat wil hebben.

ALS JE EVEN HARD WERD OF OOIT BEKEND WORD KAN JE DAT HEBBEN DAT IS NU ZO EN KIJK EERST NAAR JE ZELF VOOR JE IEMAND UITSCHELD SOMMIGE HEBBEN NU 1×GELUK IN HUN LEVEN

toneelstuk,drama,emoties,geld,wie zijn deze mensen?

Juist!
Zo te zien is er geen probleem, waarom zou ze nou weer een oprichtster zijn?

Ja ze kan t beste met geld omgaan.en is het verstandigste waarschijndelijk, gewoon een gemeenschappelijke beslissing.En hallo het is de moeder , die wil alleen t beste voor iedereen ff dimmen mensen jeetje

Geld geld geld,dat is waar het allemaal omdraait. En belachelijk dat Montana de eerste jaren niets kreeg. Ze kwam naar Frankrijk rijden en werkte zich kapot daar. En dat terwijl Maxine soms er onderuit probeerde te komen. Hoop dat de belasting weet hoeveel daar binnen komt.

Mensen moeten eens minder met andermans zaken bemoeien,en met zichzelf bezig houden.

Goed gezegd de ene heeft meer geluk dan de ander ze moeten er ook keihard voor werken houd toch op met elke bekende persoon te beledigen en het is waar Montana zag je niet veel,maar daar heeft ze zelf voor gekozen ik dacht dat in begin ook je zag alleen Maxime en haar gezin ,MAAR Montana HEEFT HET ZOU AL DRUK GENOEG MET HAAR WINKEL VIND HET WEL ZOU SPIJTIJG DAT HET TUSSEN HAAR& DIRK GEDAAN IS OOK AL HEBBEN ZE NA 8J. NOOIT SAMEN GEWOOND DAAR KIES JE ZELF VOOR BIJ ONS NOEMEN ZE DAT EEN LATRELATIE WEL EEN KOPPEL ZIJN MAAR ELK APART WONEN IK WOON AL MEER DAN 35J.SAMEN MET DE PAPA VAN MIJN DOCHTER,MAAR ALS IK HET ALLEMAAL OP VOORRAND HAD GEWETEN DAN WAS IK OOK APART GAAN WONEN WANT 5J..NA DE GEBOORTE VAN ONZE DOCHTER LEVEN WE SINSDIEN ALS BROER & ZUS EN MET OUDER WORDEN IS HIJ ER NIET OP VERBETERD VROEGER GINGEN WE MET ONS DRIEËN OVERAL TESAMEN NAAR TOE NU LEEF HIJ OP ZIJN KAMER KOMT ALLEN NAAR BENEDEN ALS HIJ WIL ETEN IK ZEG DIKWIJLS JE KAN ZOGOED IN EEN APP.ALLEEN GAAN WONEN OF IN EEN TEHUIS WAAR MENSEN SAMENWONEN MET ANDERE MENSEN ALS HET VOOR MIJN DOCHTER NIET WAS IK WAS MET HAAR ALLANG ALLEEN GAAN WONEN WANT VOOR DE KOSTEN MOETEN WE HET NIET DOEN OM SAMEN TE BLIJVEN WONEN WANT DE REKENINGEN WORDEN DOOR 2 GEDEELD BEHALVE ONS ETEN EN ANDERE DINGENS DIE WE NODIG HEBBEN DAT KOPEN WE APPART OMDAT ONZE DOCHTER EEN BEPERKING HEEFT WANT ZIJ IS DAARDOOR HET GROOTSTE SLACHTOFFER OMDAT ZE DOOR IEDEREEN BUITEN GESLOTEN WORDT EN AL ZEKER DOOR GANS HAAR FAMILIE LANGSBEIDE KANTEN EN SINS ZE NAAR SCHOOL NIET MEER GAAT HEEFT ZE ZELF GEEN VRIENDEN MEER EN DAAROM LEEFT ZE IN HAAR EIGEN WERELDTJE PLEZANT IS ANDERS ,MAAR HET IS NU ZO EN OP HULP VAN IEMAND MOET IK OOK NIET REKENING OM HAAR TE HELPEN IK HEB ZELF AL VAN HAAR 18J.ALLES AL GEREGELD ALS IK ER OOIT NIET MEER BEN DAT ZE ONDER BEGELEIDING GAAT WONEN EN HAAR DAAR MET ALLES ZOGOED MOEGELIJK ZULLEN HELPEN EN IK HOOR OOK DIKWIJLS ZEGGEN WAAROM WE SAMEN BLIJVEN WONEN HET IS NIET OMDAT HIJ ZOGOED ALS NIET MEER BUITEN KOMT DAT IK EN MIJN FOCHTER ONS MOETEN OPSLUITING ZOLANG IK KAN FOE IK MET HAAR ZOVEEL MOEGELIJK HET IS NU 1X ZO EN OF JE NU SAMENWOONT OF APPART DOET ER VOOR MIJ NIET VEEL AAN IK HEB GEEN LAST VAN HEM EN HIJ NIET VAN MIJ DAAROM ZEG IK ALTIJD OORDEEL EERST OVER UZELF VOOR JE DAT OVER IEMAND ANDERS DOET BEKEND OF NIET BEKEND

Zeg Betty, zo te lezen ben jij zelf ook niet bepaald een aanwinst te noemen. Beetje hypocriet dan om je vent zwart te maken op het wereldwijde web.
Bijzonder triest voor je dochter om in een zwakzinnige familie geboren te zijn. Het resultaat daarvan is heb je uitvoerig beschreven.
Waar is jeugdzorg als ze nodig zijn??!

Its ALL about the MONEY,
Hé MAMMIE?

Jaloers?

Inderdaad niet bemoeien met andermans zaken pfffff er zijn andere zaken waar je je druk over kan maken

Linda dan moeten ze zelf niks plaatsen word schijt ziek van die familie word er dagelijkse ongewild mee geconfronteerd met dat stel nagemaakte HEBBERDS

Heel goed dat Erica het geld beheert. Maxime en Martien zijn koopziek en denken niet verder na hoe met geld om te gaan. Je ziet toch wat die 2 kopen terwijl Erica het juist goed doet en verstandig is .Ze mag het beheren .zij is een nuchtiger persoon die weet hoe met geld om te gaan .erica doet het uitstekend.