Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

RUZIE: Erica Meiland steekt mes in rug van Martien Meiland


Een tijdje geleden werd bekend dat de Meilandjes een pension op de kop hadden getikt in Noordwijk. Ze hadden er 1,5 miljoen euro voor betaald en willen het volledig gaan opknappen en ook echt als pension gaan gebruiken.

Maar er was iets geks aan de hand met de aankoop van het pension. Eerdere kopers hadden namelijk het plan om het pension te slopen en er appartementen te bouwen. Maar de gemeente zetten een streep door die plannen waardoor de verkoop werd afgeketst en de Meilandjes hun slag konden slaan. Nu beweren boze tongen dat Erica Meiland die gemeenteraadslid is in Noordwijk hier een rol in zou hebben gespeeld en dat zou natuurlijk heel kwalijk zijn.

Nu blijkt het verhaal nog veel vreemder in elkaar te zitten. Het pension blijkt namelijk alleen op de bedrijfsnaam van Erica Meiland te staan. Daarmee zet ze Martien meiland buitenspel. Het pension is dus volledig van Erica Meiland. Dat betekent dat Erica het laatste woord heeft en dat Martien het nakijken heeft.

Dit maakt het verhaal dat Erica haar positie in de gemeenteraad zou hebben gebruikt om het pension op de kop te tikken alleen maar nog meer plausibeler.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Erica Meiland is een rat om dat pand te kopen en eer mensen uitbuiten en ik hoop dat TALPA is een kijk hoe julie zijn

Laten ze dat lekker zelf uitzoeken. Als je bekende hebt bij een woning bouw verenging heb je ook voorrang ook al sta je pas ingeschreven, Deze dingen gebeuren overal. Maar ja het roddelen moet door gaan.