Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia stiekem gespot met geheime vriend op koningsdag


alexia

Koningsdag heeft dit jaar wederom voor veel vertier en prachtige momenten gezorgd vooral in Emmen waar Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima samen met hun dochters een stralende dag beleefden. Prinses Amalia Prinses Alexia en Prinses Ariane waren zoals gewoonlijk het toonbeeld van koninklijke elegantie. Echter niet alles was pais en vree in het koninklijke paradijs.

Prinses Alexia de middelste van het trio heeft zichzelf wederom in de schijnwerpers gewerkt zij het ditmaal niet enkel door haar outfit, maar ook door haar vermeende ‘arrogante houding’. Tijdens een van de spaarzame persmomenten werd haar gevraagd naar haar tussenjaar. Haar antwoord was bedachtzaam en gesloten: “Ik heb vooral veel gereisd en gewerkt. Veel culturen leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dat ook kan.” Details over haar exacte locaties hield ze echter voor zich.

Deze terughoudendheid stuitte op kritiek van sommige mediafiguren waaronder Bart Ettekoven, die er geen doekjes om windt: “Ik vind het wel jammer, want wij laten ze met rust op die paar persmomenten na en dan mag je op dat soort momenten wel wat geven, toch? Ze had toch kunnen zeggen: ‘Ik ben door Azië gereisd’, of: ‘Door Zuid-Afrika’, of: weet ik veel wat. Hallo, wij hebben die vakantie betaald van d’r! Mogen we weten waar ze naartoe is geweest?!” Ondanks deze felle kritiek, vindt Alexia ook steun. Zo uitte een gebruiker genaamd Ruud op Twitter/X zijn bewondering: “Mooi mens, Alexia. Ik zie hier een jonge vrouw die moeite heeft om zich ‘en plein public’ te uiten en een liefdevolle moeder, Máxima, die haar helpt.”

Een bijzonder moment dat de tongen extra losmaakte was toen prinses Alexia op een bepaald moment tijdens de festiviteiten naar een jongeman toe rende en samen met hem een selfie leek te maken. Dit wekte de suggestie dat zij elkaar mogelijk kenden wat leidde tot speculaties over of dit haar vriend was.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties