Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Laurentien ontploft tijdens interview


In een verrassend openhartig gesprek met de LINDA. laat Eloise, het nichtje van toekomstig koningin Amalia weten dat ze de koninklijke schijnwerpers maar wat graag achter zich laat. “Dat wil ik graag kwijt,” onthult ze, terwijl ze tegelijkertijd flirt met het idee van een aansluiting bij Extinction Rebellion. Dit statement heeft heel wat wenkbrauwen doen fronsen, vooral omdat Eloise bekendstaat om haar jetsetleven op Instagram.

Haar moeder prinses Laurentien kon haar irritatie niet verbergen toen ze werd geconfronteerd met alle kritiek die haar dochter te verduren krijgt. “Hoe idióót hoeveel dingen je uit zijn verband kunt rukken, hè?” spreekt ze uit in verdediging van haar dochter tijdens een interview met RTL Boulevard.

Eloise zelf probeert de gemoederen te sussen: “Het is een geschreven interview. Het is moeilijk om de nuance te zien,” verdedigt ze haar eerder gemaakte opmerkingen. Maar de schade lijkt al aangericht. Eloise wordt uitgekotst om haar houding en uitspraken.

Met een aankomende stage in New York lijkt haar pad naar activisme even op pauze te staan. Een stage in New York is ook niet echt milieuvriendelijk aangezien je er naar toe moet vliegen. Eloise lijkt vaak veel dingen te zeggen om goed over te willen komen in de buitenwereld, maar haar actie’s en gedrag laten vaak anders zien. Zou dat ook de reden zijn dat Amalia ruzie met haar heeft en geen woord meer met haar spreekt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

¿… stage in New York …?
Voor welke stage?
Ze heeft geen bijzondere of hoge opleiding gevolgd waardoor de stage zou moeten in New York gedaan worden.
Ik ben echt benieuwd welke stage gat ze daar lopen? 😏

In een of ander horecatentje😉🤭🙈😅
Met haar horeca opleiding neemt ze het er wel van met haar stage in usa.