Het laatste showbizz nieuws

Eva Jinek, Shownieuws

Eva Jinek wil haar poes vereeuwigen en maakt er een afdruk van


Eva-Jinek

Eva Jinek deelt wel een heel ongewoon avontuur in haar nieuwsbrief die ze wekelijks verstuurd. Terwijl de rest van Nederland nog onder de wol ligt vindt Eva haar hoogtepunt van creativiteit in de vroege ochtenduren. “Pure extase,” roept ze uit na een spontane online impuls.

Eva onthult hoe de serene stilte van de ochtend haar in een staat van ongekende inspiratie brengt. Met de wereld in diepe rust, ontdaan van de dagelijkse verwachtingen, vindt ze een unieke vrijheid. “In de vroege ochtend, wanneer zelfs de tijd lijkt te slapen, vind ik mijn ware ik,” schrijft ze. “Alles voelt mogelijk in dit ongerepte uur, alsof ik door een droom navigeer waarin de regels van de realiteit niet gelden.”

Wat volgt is een obsessieve zoektocht op Instagram waar tussen de perfecte levens en luxueuze interieurs Eva een aanbieding vindt die haar hart sneller doet kloppen: een persoonlijke stempel gemaakt van een foto van je poes. “Waarom heb ik mijn leven zonder deze essentie geleefd?” vraagt ze zich af. Overmand door een nachtelijke impulsiviteit wekt ze haar nietsvermoedende poes Coco voor een fotosessie vastberaden om het perfecte beeld te vangen.

Na weken van anticipatie arriveert het pakketje uit Engeland en met het onthullen van Coco’s stempel bereikt Eva’s avontuur zijn hoogtepunt. “De perfectie van Coco’s beeltenis, vereeuwigd in een stempel, heeft me naar een staat van pure extase gebracht,” deelt ze euforisch. Tja blijkbaar had Eva echt niks interessants meer te vertellen aan haar lezers van haar nieuwsbrief en moest ze het vullen met deze onzin.

Hieronder het resultaat:

eva
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties