Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes laat theebar volledig barsten, bijna failliet


Rachel-Hazes

Toen Rachel Hazes in mei 2021 de YoYo Fresh Tea Bar in Amstelveen opende was dat met veel bombarie. De opening bijgewoond door André Hazes en Sarah van Soelen, was het gesprek van de dag. Maar nu Rachel zich opmaakt om naar Spanje te verhuizen rijzen er vragen over de toekomst van haar theetent.

Ondanks de glanzende start lijkt het erop dat de theetent niet het bruisende succes is geworden waarop gehoopt was. Ingewijden fluisteren dat Rachel zelden nog in de zaak wordt gezien en dat er nauwelijks aandacht is voor de theetent. Is Rachel nog wel de drijvende kracht achter YoYo Fresh Tea Bar of heeft ze stilletjes afstand gedaan van haar onderneming in Amstelveen?

De financiële situatie van de theetent die onderdeel van Sappie van Rassie B.V. is en indirect gelinkt aan Rachel’s Andreas Holding B.V. toont een negatief eigen vermogen van meer dan 59.000 euro. Een omslag naar positief vermogen lijkt noodzakelijk om faillissement tegen te gaan, maar de vraag is of Rachel daar nog energie in wil steken. En wat zegt het personeel? Zij houden hun lippen stijf op elkaar als het gaat om de toekomst van de theetent.

Met Rachel’s aankondiging om haar ‘droom’ te realiseren met de opening van brasserie Casa Hazes in Torremolinos lijkt er veel mis te zijn. Haar huidige horecazaak de Theebar is dus bijna failliet, maar je opent dan een nieuwe horecazaak in Spanje. Rachel lijkt het geld van de erfenis van André Hazes senior er met een noodgang doorheen te willen jagen zodat er wellicht niks overblijft voor als haar dochter Roxeanne de rechtszaak daarover wint.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had iemand iets anders verwacht van dat mormel?

ik denk maar zo

mevrouw rachel heeft elke cent die de kinderen van senior toebehoort in eigen zak gestoken middels dubieuze constructies.

nu gaat alles van senior mee naar spanje zoals zijn platina en gouden platen. dat moest even tussen neus en lippen gemeld worden bij guido, opdat de kinderen het maar weten.👹

maw ze gunt haar bloedeigen kinderen werkelijk niks noppes nada van de bezittingen van hun pa.
snel alles wegsluizen dus

alles is voor rassie.🤡

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door de acrobaat

Als je de waarheid kent, kan je hierover meepraten. Zo niet? Kan je beter zwijgen!

vertel, jij weet het blijkbaar wel.
en als rassie dr eigen bek maar eens zou houden hoeven we ook niet te speculeren, beste SASKIA.

Saskia is waarschijnlijk een alias van Rochel zelf. Of ze wordt door Rochel betaald om het voor haar op te nemen.

Hé wijsneus, ik weet ook de waarheid niet, maar wat is er dan mis met mijn advies?

Hé bijdehandje, als iedereen jouw advies zou opvolgen kunnen ze deze site wel opdoeken. Wat moeten we dan met onze nutteloze levens?

Als ze deze site opdoeken, dan vinden we vanzelf wel weer een andere roddelsite waar je ook kan reageren. 😅

Wijsneus? Ik geloof niet dat ik vroeger ooit met jou geknikkerd heb. Ik spreek jou toch ook aan met de naam die je hier gebruikt? Gebruik dan ook gewoon mijn naam. En mocht je het niet goed gelezen hebben, mijn naam is Yvon.

Goede reactie Yvon👍👍👍

Dank je wel. Ik ben altijd respectvol naar andere reageerders, dan wil ik dat ook terug. Helemaal als zo’n persoon ook nog jonger is dan ik ben. Want ik denk dat Saskia een jaartje of 20 jonger is dan ik ben.