Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit emotioneel wrak, is kapot van verdriet


Jansmit

Het gonst van de verbijstering op sociale media na de aankondiging van Jan Smit dat hij zijn voorzitterschap bij FC Volendam moet neerleggen. Een schokkende wending voor de zanger die bijna een decennium lang met hart en ziel gewerkt heeft voor de club.

De onverwachte ommezwaai kwam als een donderslag bij heldere hemel. Jan, die op het punt stond zijn tienjarig jubileum bij de club te vieren, deelde het onthutsende nieuws op Instagram. Hij beschreef het als een dolksteek in de rug en sprak over de ongefundeerde manier waarop zijn vriend en potentiële vicevoorzitter, Keje Molenaar, eerder door de Raad van Commissarissen werd ‘geëlimineerd’.

Smit’s passie voor de club is onmiskenbaar. Onder zijn leiding heeft het bestuur gestreefd om FC Volendam op alle vlakken naar een hoger topsportniveau te tillen. Deze inzet wordt nu abrupt en controversieel onderbroken door het besluit van de Raad van Commissarissen, die kennelijk fundamenteel anders denkt over de toekomst van de club.

Het nieuws heeft een golf van reacties losgemaakt onder de volgers van Jan. Velen uiten hun verbazing en teleurstelling over het onverwachte nieuws, waarbij sommigen het zelfs bestempelen als een ‘mes in de rug’. Jan heeft zich altijd ingezet voor FC Volendam en dit afscheid komt hard aan, zowel voor hem als voor de fans.

Jan is er kapot van, maar ondanks deze tegenslag blijft houdt Jan zijn liefde voor de club onverminderd vast. Zijn toewijding aan FC Volendam blijft onwankelbaar, zelfs nu hij gedwongen wordt zijn rol neer te leggen. Een trieste afloop van een tijdperk waarin Jan Smit met volle overtuiging en passie een leidende rol speelde bij FC Volendam.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is niet te hopen dat hij nu weer gaat zingen!!!!!

Jan, ik zou zeggen:
“Solliciteer bij de VVD, daar houden ze er ook van om iemand een dolk in de rug te steken”

Zoveel energie en (eigen) geld ingestoken in die club en dan zo op een zijspoor te worden gezet.
Echt schofterig.
Sterkte, Jan.

Ga eens tijd maken voor je gezin loser!!👊😡 Eerst jarenlang lekker feesten in Duitsland toen de kids nog baby en peuter en kleuter waren & nu constant weg voor je voetbal-hobby/werk.
Neem eens je verantwoordelijkheid!
Eerst je vrouw wegkapen bij haar gezin en man & vervolgens haar altijd er alleen voor laten staan.
Als je niet zo rijk was, had ze je allang gedumpt! En gelijk heeft ze dan.
Karmaaaaa🤣😆

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Julia