Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Heeft André Hazes een affaire met deze dame?


Andre Hazes

Terwijl de rest van Nederland dacht dat André Hazes zich volledig had toegewijd aan een rustig familieleven met Monique Westenberg doen er hele andere geruchten de ronde. André die naar verluidt volledig afgekickt zou zijn lijkt de verleiding van het wilde leven toch niet te kunnen weerstaan.

Het gerucht gaat dat André minstens één keer per maand naar een afgelegen deel van Spanje vliegt. Hij doet dit heel stiekem om geen sporen achter te laten. Het begon allemaal ongeveer zes maanden geleden.

Je zou denken dat hij gewoon wat tijd voor zichzelf nodig had, misschien om te schrijven of om inspiratie op te doen. Maar het lijkt erop dat er iemand in Spanje is die zijn aandacht heeft getrokken. Een dame, om precies te zijn.

Terwijl de identiteit van deze mysterieuze vrouw nog onbekend is zijn er geruchten dat zij een oude bekende van André zou zijn. En er is natuurlijk één Spaanse dame met wie hij een affaire heeft gehad.

Het is pijnlijk om te bedenken dat als deze geruchten waar zijn dit de zoveelste keer zou zijn dat André de liefde van zijn leven Monique Westenberg bedriegt. Het stel heeft in het verleden al vaker problemen gehad, en hoewel ze er sterker uit leken te komen zouden deze nieuwe onthullingen een enorme klap zijn voor hun relatie. Al is dat ook maar de vraag, want volgens Sarah van Soelen mag André van Monique gewoon vreemd gaan zolang hij maar bij haar blijft.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terwijl de rest van Nederland dacht dat André Hazes zich volledig had toegewijd aan een rustig familieleven met Monique Westenberg..

BWHAHAA HAAA HAHAAAAA!!!!!!! 😭 🤣 Wat een goede grap!

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Toon

Als Nederland dat denkt, dan is die kleuter nog beter in liegen dan we al dachten.

Bij die rest hoorde ik niet, dat ventje heb ik nog nooit geloofd net zomin als zijn moeder, ze liegen alles bij elkaar .

Dat maakt Monique niet uit, als hij vreemd gaat.
Hij heeft toch een vrij brief van haar, als ze maar in dat huis kan blijven wonen.
Ze pakt hem toch altijd terug , die snotkwal.