Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman lust er wel pap van ze heeft extreem hoog libido


Katja Schuurman wordt vaak gezien als het ultieme fantasiebeeld voor veel mannen. Maar een voormalige vlam van Katja heeft nu een schokkende onthulling gedaan over haar libido: “Zes keer per dag was standaard voor haar.”

Tijdens een gesprek met Shownieuws, liet Guido den Aantrekker zich ontvallen dat een oude liefde van Katja hem ooit toevertrouwde over haar intensieve verlangens. “Op een avond, na wat drankjes, vertelde een van haar ex-vriendjes me dat Katja wellicht lichte nymfomane trekjes heeft. Volgens hem wilde ze wel zes keer per dag.”

Het leven van Katja heeft altijd volop in de schijnwerpers gestaan, met geruchten over haar avontuurlijke escapades. Katja en haar ex-partner Freek stonden bekend om hun vrije relatie, wat vaak resulteerde in een hoteverbod vanwege te veel kabaal. Daarnaast deed Katja ooit een boekje open over een wild avontuur in een jacuzzi met meerdere mannen. En Jan Uriot beweerde dat hij getuige was van een pikant moment tussen Katja en Freek tijdens een theatervoorstelling. Er zijn zelfs fluisteringen over wat Katja ooit in een vliegtuig zou hebben uitgespookt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit allemaal waar zou zijn, dan snap ik die Thijs Römer helemaal niet meer.
Vond hij 6 keer per dag niet genoeg soms ?

Ik denk dat ze al te oud voor hem was.

Erg voor haar kinderen om dit te lezen. Houd ze geen rekening met haar dochters ?

Helaas is het voor sommige BN’ers heel moeilijk om na te denken over de gevolgen wat hun bekendheid met hun kinderen en naaste familie doet. Daar zijn Katja en Thijs mooie voorbeelden van. En alles wat op internet staat, blijft op internet staan.

Het hele dag door lopen naaien is niet een lichtte maar gevorderde nymfomanie. 😉
Werken in een bordeel zou voor haar ideaal beroep zijn.

Ikkem jij naait lopend???

Ik niet , vanmiddag deed ik het nog ,de naaimachine stond op de tuintafel in de zon en er heel wat meters garen door gegaan ☀️