Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer praat zijn mond voorbij en deelt geheim


Opwindende tijden voor Frans Bauer. Hij is op een geheime missie en wil niemand vertellen waar hij naartoe gaat. Toch plaagt hij zijn Instagram-volgers met enkele cryptische hints. Onder zijn foto speculeren fans druk: “Gaat Frans deelnemen aan The Masked Singer?”

Frans, altijd in voor een geintje, deelt op Instagram: “Dag lieve mensen, het is een bijzondere dag. Wat ik nu ga doen is topgeheim, dus mondje dicht! Alleen ik ben op de hoogte.”

Frans kan het niet laten om een paar aanwijzingen te delen, waardoor zijn nieuwsgierige volgers hun hersens laten kraken. “Het leuke is, ik hoef me niet te scheren voor deze afspraak. Dus, wat denk je? Waar ben ik naar op weg? Het is geen opnamestudio, maar het heeft wel met muziek te maken.”

Gezien deze suggestieve tips denken velen dat hij zich voorbereidt op een optreden in “The Masked Singer”. Het zou passen, aangezien de show momenteel bezig is met opnames. Fans herinneren zich ook dat Frans’ echtgenote Mariska eerder aan de show deelnam.

Dat was een verrassing voor iedereen, inclusief Frans. Terwijl ze samen naar de show keken, was Frans verbijsterd toen Mariska’s identiteit werd onthuld. “Wanneer heb je dit geflikt, Maris?”, vroeg een verbouwereerde Frans haar.

Of Frans zijn masker daadwerkelijk in de ring gooit bij The Masked Singer is nog een mysterie. Het nieuwe seizoen gaat van start op 10 november.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had je iets anders verwacht dan het i echt een slomezak