Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Opnieuw enorme rel door Johan Derksen, Vandaag Inside weer van de buis


De spraakmakende Johan Derksen (74) is het gesprek van de dag na zijn opmerking over prinses Alexia’s figuur tijdens Prinsjesdag in de uitzending van Vandaag Inside. Hij beweerde dat de jongedame gezegend is met een ‘aantrekkelijke derrière’. René van der Gijp (62), altijd klaar om zijn vriend te verdedigen, reageert: “We hebben het toch niet over haar billetjes likken?”

Terwijl vele Nederlanders hun afkeur uitspreken over Johans smaakloze opmerking over een 18-jarige, ziet columniste Angela de Jong er geen kwaad in. “Johan Derksen zei simpelweg wat velen wellicht dachten: de prinses heeft een aantrekkelijke derrière,” aldus Angela.

Voormalig NOS-chef Hans Laroes vindt echter dat Angela het te luchtig opneemt in haar column voor het AD. Hij tweette: “Mag deze man met zijn opvallende snor en niet-zo-vlotte kapsel zulke opmerkingen maken over een jong meisje van 18? Is dit niet gewoon de definitie van een ‘griezelige oudere man’?”

In de daaropvolgende uitzending van Vandaag Inside haakte Wilfred Genee in op de ophef. “Er is behoorlijk wat kritiek op jouw woorden over Alexia’s rondingen.” Johan, niet bekend om zijn blad voor de mond, antwoordde: “Wat iedereen ervan denkt, laat me volledig koud. Ik lig er niet wakker van.” Wilfred ging verder: “Er wordt gezegd: ‘Een oudere man die het nodig vindt om opmerkingen te maken over het lichaam van een 18-jarige.’”

Volgens Derksen is hij gewoon een kenner van vrouwelijke schoon. “Die gast van Shownieuws begon erover dat zij vaak vanaf de zijkant poseert. Mijn reactie was slechts dat ze een aantrekkelijke derrière heeft. Een simpel feit voor iemand met een kennersoog.”

René van der Gijp gelooft dat Johan’s woorden uit hun verband zijn gerukt. “Het was gewoon een observatie, toch? Niemand suggereert iets ongepasts.”

Johan kon er alleen maar om grinniken: “Er zijn grenzen, en die heb ik niet overschreden!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu geef ik Angela de Jong een keer volkomen gelijk.

Sjonge jonge er mag totaal niets meer gezegd worden in Nederland.😡

Des te beter

En wat maakt het uit het oog wilt ook wat zij ziet er goed uit beter dan amalia dat is een over het paard getiteld mafklaper net als de rest van het koningshuis

Hoor wie het zegt, kijk naar jezelf domoor.
Met je achterlijke uitspraken, iedere keer.🤐😜🤪

Nog effe en dan mag je hellemaal geen sodemieter meer zeggen in dit land.
Wat een gezeik zeg.
Johan zei gewoon wat we allemaal konden zien, alleen Gijp moest er helaas weer iets ordinairs van maken om de lachers weer op z’n hand te krijgen.

Men mag ook niks meer zeggen in dit land . Het is toch ook ’n leuke meid.

Wat feest bij Johan derksen.die man deet niets verkeerds maar Nederland mag niets meer zegen over het koninklijk prinses ze doet ook zelf zo uit dagend fotos maken dat je alles goed kan zien en dat mag wel maar je mag niet zeggen wat heb ze een mooi kond ooo wat zielig mensen op de wereld . Je mag niet fluiten naar vrouw en je een vrijbrief hebben als de kus of het bet in duukt wat komt er strak wij manen aan de ketting om dat we vrouwen mooi vinden of oog kleppen de wereld is naar de kloten . Meer zeg ik wand ik wind me alleen maar op door dit

Leer eerst maar eens goed Nederlands schrijven.

En nu in het Nederlands…….

Volgende keer graag met de vertaling erbij, dan snappen wij ook wat u schrijft.