Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Meilandjes kopen duurste villa van Noordwijk voor maar liefst 7 miljoen euro


In een verrassende wending van gebeurtenissen lijkt het erop dat de spraakmakende Meilandjes alweer hun spullen aan het inpakken zijn voor een verhuizing. Dit, ondanks hun eerdere bewering nooit meer van adres te willen veranderen na de aanschaf van hun landhuis in Noordwijkerhout. “Kennelijk zijn ze toch op hun uitspraak terug gekomen.”

De beroemde familie heeft kennelijk een indrukwekkend pand in Noordwijk op het oog, een stadsvilla van maar liefst zeven miljoen. De villa, een historisch patriciërshuis, is een waar paleisje met allerlei luxe voorzieningen zoals een koetshuis, eigen appartement, natuurzwembad, thuisbioscoop en uiteraard een ruime wijnkelder. Een bron vertelde aan Weekblad Story: “Toen de familie Meiland de woning kwam bekijken, vloog er een drone boven de woning om de boel te filmen. Martien en Erica willen hier samen gaan wonen met Maxime en haar gezin. Ze hebben inmiddels een serieus bod gedaan.”

Hoewel het onroerend goed eerst voor een hoger bedrag op de markt stond, heeft de Meiland-clan waarschijnlijk een goede deal weten te scoren. Echter, niet iedereen is zo enthousiast over het pand. Een lokale bewoner liet zich ontvallen: “Als je uit het raam kijkt, kijk je rechtstreeks naar de puinhoop van de overburen. Voor zeven miljoen euro wil je toch een leuk uitzicht?”

En er is meer rumoer rond de Meilands. Er wordt gefluisterd dat Maxime’s huidige villa wellicht in de verkoop gaat, zeker als Chateau Meiland van de buis verdwijnt. En dat is niet alles. Een nieuwe buurvrouw is ook niet blij met de aankomende verhuizing. “Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht. Binnen een week werd bekend dat het een miskoop was, omdat er een lekkage zou zijn. Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet.” Volgens deze buurvrouw houden de Meilands van wat drama. “Mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat ze de mensen hebben belazerd
En binnenkort weer een verkoop datum geplant staat